12.08.2022-11:05 (Son Güncelleme:14.09.2023-16:59)


1

TAVUKTAN KURBAN OLUR

TAVUKTAN KURBAN OLUR

Adamın biri çıktı "Tavuktan kurban olur dedi" tüm İslam alemi bize güldü ya.



2

BANA SÖVECEK SANDIM

BANA SÖVECEK SANDIM

Sarhoş bir adam yanıma geldi. Bana sövecek sandım. dedi ki "Senin sohbetlerini internetten dinliyorum mantığa aykırı konuşmuyorsun" dedi.



3

Erdoğan'la tartışrı

Erdoğan'la tartışrı

Geçtiğimiz aylarda İmam Hatip okullarıyla ilgili “Çocuklarınızı imam hatip, ilahiyata göndereceğinize düz ortaokul ve liselere gönderin. Düz okullara gönderin daha az hasarla çıkar. Ben bunu gördüm denedim” ifadelerini kullanmıştı. CNN Türk’te program esnasında bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan telefon aldığını ifade eden Cübbeli Ahmet yaşadıkları tartışmayı şöyle anlattı: - İmam Hatip konusunda aradı beni. Dediler çok sinirli dedim olsun ben de sinirliyim. Çok açık konuşamam ama 15 dakika konuştuk. Böyle konuşursan 1 milyon 300 bin imam hatipli var bunlar seni sevmez dedi. Sevmesinler dedim. Ben kimse tarafından sevilmek beğenilmek için konuşmuyorum.



4

CÜBBELİ, ERKEK HOCALARA KIZDI

CÜBBELİ, ERKEK HOCALARA KIZDI

Cübbeli, İmam Hatipler’de yaşanan sorunları dile getirdiği için kendisine yöneltilen eleştirilere cevap vermişti. Ahmet Mahmut Ünlü, bir babanın kızının İmama Hatip lisesine gittiğini anlatarak, "Kız çocuğu adet halinde. Erkek hoca, gelmiş çocuğu zorluyor. Ya ben adet halindeyim demek zorunda kalıyor, yüzü kıpkırmızı olmuş, ağlayarak çıkmış sınıftan" ifadelerini kullandı.



5

CÜBBELİ'DEN ÖZEL GÜNLERE ÇIKIŞ

CÜBBELİ'DEN ÖZEL GÜNLERE ÇIKIŞ

"Hiç İslam'da, analar günü, babalar günü, yetimler günü olabilir mi ya? Diğer günler sallayacak mıyız?"



6

CÜBBELİ’DEN NAS ÇIKIŞI

CÜBBELİ’DEN NAS ÇIKIŞI

Cübbeli'den Recep Tayyip Erdoğan'a nas çıkışı.



7

CÜBBELİ BU SEFER DE BALONA BİNDİ

CÜBBELİ BU SEFER DE BALONA BİNDİ

Helal olan her şeye binerim diyen cübbeli bu sefer de Kapadokya'da balona bindi.



8

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sosyal medya hesabından Sezen Aksu'nun yeni şarkısında geçen Hazreti Adem ve Hazreti Havva için söylediği ifadeleri eleştirdi.



9

CAHİL DİYECEK KADAR ALÇALAN ESFELLER

CAHİL DİYECEK KADAR ALÇALAN ESFELLER

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ünlü, "Beşerin ilk babası ve ilk peygamber Adem Aleyhisselâm ve eşi Havva Validemize cahil diyecek kadar alçalan esfeller ve Allah-u Teâlâ'nın, "Allah Âdem'e bütün isimleri (dilleri ve ilimleri) öğretti. Buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhur ve gözde sanatçısı olarak kabul ediliyorsa artık Allah-u Teâlâ'nın bu toplumdan razı olup olmadığını anlamak için bu kıstas yeterlidir” diyerek paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr