Cübbeli Ahmet Hoca’nın sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet'e ne oldu?

Tanınan isim Cübbeli Ahmet Hoca'dan üzücü haber geldi. Gece geç saatlerde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca doktorların kararı üzerine aniden kalp ameliyatına alındı. Sevenleri Cübbeli Hocanın sağlık durumunu araştırmaya başladı. Cübbeli Ahmet Hoca'ya ne oldu? Cübbeli Ahmet Hoca sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet Hoca neden hastalandı? sorularını merak edenler için tüm detaylar haberimizde

24.05.2022-07:13 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-07:13) Cübbeli Ahmet Hoca’nın sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet'e ne oldu?

Kamuoyunda adı Cübbeli Ahmet diye bilinirken gerçek adı Ahmet Mahmut Ünlü, kalp krizi geçirmesi üzerine apar topar kalp ameliyatına alındı. Haber yayılmasıyla beraber endişelerde arttı. Sevenlerinden dua isteyen ünlü isimin sağlık durumuna dair meraklar arttı. Cübbeli Ahmet Hoca neden hastalandı? Cübbeli Ahmet Hoca hastaneye mi kaldırıldı? Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu hakkında detaylar haberin devamında

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu nasıl?

Bir anlık ani çıkışları ile tanınan Cübbeli Hoca, gece saatlerine anide fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Doktorların muayenesi sonucunda acilen kalp ameliyatına alınan isim sosyal medya üzerinden bu haberi sevenleriyle paylaştı.

Operasyona ilişkin açıklama

Yaşanılan üzücü haber üzerine Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya üzerinden açıklama yapıldı. 2006 yılında baypass olduğunu duyuran Cübbeli Hoca 2008 ve 2018 yıllarında ise kalbine stent takıldığını açıkladı. Bu ani ameliyatın başarılı geçtiği belirtilirken 4 stent daha takıldığını sosyal medyadan duyuruldu.

Cübbeli Ahmet Hoca sağlık durumu nasıl?

''Kalp damarları taş gibi sertleşmiş''

Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya gelen bu ziyareti esnasında kalbinde ağrı hisseden Cübbeli Hoca, ihmal etmeden hastaneye gitmiştir. TOBB ETÜ Hastanesi'nin acilinden giriş yapan Ünlü, muayene edilmesinden sonra ameliyat kararı çıkarılmış. İstanbul'a döner dönmez ameliyat olması gerektiği bilgisine yer verilmiştir.

Ameliyata alınan Cübbeli Hoca'nın kalp damarlarının deyim yerindeyse taş gibi olduğu ve bir buçuk saat süren ameliyat ile 4 stent daha takıldığı belirtildi.

''Şu anda sevenlerinden dua bekliyorum''

Dini görevleri üstlenen Cübbeli Hoca'nın sağlık nedeniyle sosyal medya üzerinden dua istendi. Salı günü gerçekleşmesi beklenen Şifa-i Şerif dersinin zor da olsa yapmaya çalışacağı ve Perşembe 21:15'te tekrardan sohbetlerde yer alacağı açıklandı

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal