Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi mi geçirdi? Cübbeli Ahmet Hoca'ya ne oldu sağlık durumu nasıl?

Sosyal medyada Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü 'nün kalp krizi geçirdiği haberleri yankılandı. Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi mi geçirdi? Sağlık durumu nasıl? İşte ayrıntılar.

23.05.2022-20:57 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-20:57) Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi mi geçirdi? Cübbeli Ahmet Hoca'ya ne oldu sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kalp rahatsızlığı nedeniyle acil hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Erkan Trükten sosyal medya hesabından haberi şöyle duyurdu: 'Cübbeli Ahmet Hoca, kalp rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı' dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca, 2006 yılında baypass olmuş daha sonra 2008 yılında iki stent takılmış 2018 yılında tekrardan iki stent daha takılmıştı. Yine kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyata alınan Cübbeli Ahmet, başarılı operasyon geçirdi.

Cübbeli Ahmet Hoca

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir gece kalbinde ağrı hisseden Ahmet Mahmut Ünlü, TOBB ETÜ Hastanesi'nde acil müdahaleye alınmış, İstanbul'a geri döndüğünde kendi doktoruna gözükmesi gerektiğini söylemişlerdi. Medipol Hastanesi Prof. Dr. Bilal Boztosun ve ekibi Cübbeli Ahmet Hoca'ya başarılı operasyon gerçekleştirdi. Kalp damarlarında sertleşme olduğu için ameliyatı bir buçuk saat sürdü. Yorucu bir ameliyatta 4 stent daha takıldı. Bu 4 stentten ikisi zorunlu olduğu için diğer ikisi de tıkanmaya başlanan damarlar olduğu için takıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca için sevenlerinden, dinleyicilerinden sohbetlerine kaldığı yerden devam etmesi için dualar istenildi. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal