Garanti BBVA’dan kampanya: Online alışverişlerde 160 TL bonus hediye

Son dönemlerde enflasyonun artması, fiyatların ciddi oranla artışından dolayı vatandaşlar büyük sıkıntı çekmektedir. Garanti BBVA, online alışverişlerinde 160 TL bonus kampanyası yapacağı müjdesini verdi. Garanti BBVA 160 TL bonus kampanyasından nasıl yararlanılır? İşte ayrıntılar.

23.05.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-19:45) Garanti BBVA’dan  kampanya: Online alışverişlerde 160 TL bonus hediye

Son zamanlarda gıda, tekstil, ev eşyaları, doğalgaz, konut, akaryakıt, elektrik faturaları, kısaca bütün her şeye zam geldi. Durum böyle olunca vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılamada zorlanır hale geldi. Enflasyonun hızla arttığı fiyatların her gün yükseldiği bu dönem vatandaşları olumsuz etkiledi. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli arayışlar içerisinde iken bir kampanya Garanti BBVA'dan geldi. Garanti BBVA müşterilerine e-ticaret alışverişlerinde 160 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Garanti BBVA 160 TL bonus

Garanti BBVA, e-ticaret üzerinden yapılan alışverişlerde, n11.com, gittigidiyor.com, hepsiburada.com, trendyol.com gibi sitelerden yapılan alışverişlerde 500 TL ve üzeri harcamalarda 30 TL ve toplam 120 TL bonus veriyor. GarantiPay ile 40 TL ek ödül alma fırsatı ile toplam bonus 160 TL'ye yükseliyor. Garanti BBVA bonus kampanyası sadece belirtilen alışveriş sitelerinde yapılacak olan harcamalar için geçerlidir.

Garanti BBVA

Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?

Kampanyadan yararlanmak isteyenler ilk olarak BonusFlaş uygulamasından 'Hemen Katıl' seçeneği ile veya 'ONLINE' yazıp 3340'a SMS ile kampanyadan faydalanabilirler. E-ticaret alışveriş sitelerinden her harcamada 500 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL, GarantiPay ile yapılan harcamalarda 10 TL bonus hediye alıyorlar. Böylelikle her müşteri toplam 160 TL bonus olma şansı bulunuyor.

Garanti BBVA 160 TL bonus detayları

Kampanya 1-31 Mayıs 2022 tarihlerine kadar geçerlidir. Trendyol alışverişlerinde GarantiPay geçerli değildir. Bonus kampanyasına Money Bonus, Garanti Bonus, Bonus Genç, Bonus Business, Bonus Flexi, Easy kartları da dahildir. Kampanya sadece internet üzeri alışverişlerde geçerlidir. Aynı gün yapılan ikinci alışverişlerde ilk alışveriş kampanyaya dahil olacaktır. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal