13.10.2021-09:41 (Son Güncelleme:13.10.2021-09:41)


1

Dünya Kupası Elemeleri A Grubu'nda Portekiz sahasında Lüksemburg'u 5-0 yenerken karşılaşmaya attığı 3 gol ile Cristiano Ronaldo damga vurdu. Cristiano Ronaldo attığı goller ile yine tarih yazmayı başardı.



2

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Lüksemburg'u ağırladığı maçta adeta resital sundu. Dünya yıldızı ilerlemiş yaşına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmiyor. Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Lüksemburg'u mağlup ettiği maça damga vurmasını bildi.



3

Cristiano Ronaldo kendi evlerinde Lüksemburg'u ağırladıkları karşılaşmada 8 ve 13. dakikalarda penaltıdan attığı gollerle skoru 2-0 yaptı. Sonrasında ise 17. dakikada Bruno Fernandes ve 69. dakikada Joao Palhinha farkı açmasını bildi.



4

Frene basmayan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo gol yağmuruna devam etti. Maçın 87. dakikasında tekrar sahneye çıkan tecrübeli futbolcu kendisinin 3. takımının ise 5. golünü kaydetmeyi başardı.



5

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo kariyerinin 58. Portekiz Milli Takımı'nda 10. kez hat-trick yaparak tarihe adını kazdırdı. Cristiano Ronaldo bu anlamda rekoru kimseye bırakmadı. Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo kariyerinin 58. Portekiz Milli Takımı'nda 10. kez hat-trick yaparak tarihe adını kazdırdı. Cristiano Ronaldo bu anlamda rekoru kimseye bırakmadı.



6

Portekizli futbolcu, Şampiyonlar Ligi tarihinde 17 sezon üst üste gol atan ilk futbolcu olarak tarihe adını kazımıştı. Yıldız isim yeni sezonda ilk golünü İsviçre ekibi Young Boys deplasmanında kaydetmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR