13.10.2021-09:02 (Son Güncelleme:13.10.2021-09:21)


1

Galatasaray Süper Lig'e verilen milli arayı İstanbulspor ile yaptığı hazırlık maçı ile değerlendirdi. Sarı kırmızılıların İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmada Marcao sahada kaptan olarak görev aldı.



2

Galatasaray'ın İstanbulspor ile oynadığı hazırlık karşılaşması bir hazırlık maçı olmasına rağmen çok heyecanlıydı. Oynan karşılaşmanın son dakikaları ise adeta nefes kesti. Son dakikalarda goller peş peşe geldi.



3

Oynanan karşılaşmada ilk golü İstanbulspor attı. Eslem Öztürk'ün ortasında Mertan Caner Öztürk kafa golüyle maçın ilk skorunu kaydetti. Galatasaray altyapısından yetişen futbolcu attığı bu gole sevinmedi.



4

Oynanan karşılaşmada ise Fatih Terim'i kızdıran gerginlik 11. dakikada yaşandı. 11. dakikada Mertan Caner Öztürk'ün attığı golün ardından Marcao ve Alpaslan Öztürk pozisyonu tartışmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim ise kenardan futbolcularına 'Maça dönün' uyarısı yaptı. Marcao ile Alpaslan Öztürk'ün yaşadığı bu tartışma maça damga vurdu.



5

Oynanan hazırlık maçına damga vuran olaylardan başka birisi ise maçın 86. dakikasında Ferhat Yazgan ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Ryan Babel, 28 yaşındaki futbolcuya sert tepki gösterdi. Ryan Babel'in bir hayli sinirli olduğu görüldü.



6

Fatih Terim oynanan mücadeleyi çok büyük bir dikkatle takip etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR