CREO coin nedir? CREO coin projesi ve yol haritası

Ekosistemde yeni yerini almış olan CREO coin, MEXC borsası listelenmensin de gerçekleştirmektedir. Bu listelenmeden önce Creo Engine varlığını CMC üzerinden dört bini geçmiş kullanıcı takip etmekteydi. Bu rakam MEXC listelenmesiyle nasıl değişecek? Peki Creo coin nedir, projesi ve yol izlenimi nasıldır? İşte konu hakkındaki detaylar sayfamızda yer almaktadır.

05.05.2022-00:51 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-00:51) CREO coin nedir? CREO coin projesi ve yol haritası

Ekosistemde yeni yerini almış olan CREO coin, MEXC borsası listelenmensin de gerçekleştirmektedir. Bu listelenmeden önce Creo Engine varlığını CMC üzerinden dört bini geçmiş kullanıcı takip etmekteydi. Bu rakam MEXC listelenmesiyle nasıl değişecek merak konusu olmuş durumda.

creo coin

Creo coin nedir, projesi ve yol izlenimi nasıldır?

Kripto olmamış olan oyun kullanıcılarının ve geliştiricilerinin, CreoEngine hizmet platformu desteğiyle blockchain oyun kullanıcılarıyla bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Bunun için, Kripto para birimi olmadan oyun oynanması için PG çözümleri sunulmaktadır. CreoEngine, birçok kullanıcının hizmet platformundan yararlanması için, kripto oyuncuları olmasına izin vermek adına, çeşitli blok zincirleri ağları ile oyunları olanak sağlayacaktır. Lock Token & Lock Likidite, token satışı, token serbest bırakma, hak kazanma, fonlar ve likidite için şeffaf ve denetlenebilir olan akıllı sözleşmeleri sağlayarak dolandırıcılık ve bağış toplama ekosisteminde ortak bir standart haline gelmektedir.

Bütün CreoEngine oyunları birbiriyle bağlantılıdır. Oyuncular ellerindeki tüm varlıkları ve materyalleri tek bir oyunda kullanabildikleri gibi diğer oyunlarda da gönderim yaparak kullanabilmektedirler. Aynı zamanda CreoEngine, oyuncular için varlıklarını ve NFTS 'lerini takas edebilmek veya satabilmek adına C2C pazar yeri sağlamaktadır. Tüm oyunlar birlikte çalışabilmektedir. 

‘Bir oyunda evcil hayvan yetiştirirsem, o hayvanları aynı ekosistem içinde başka bir oyunda kullanabilirim.’ Gerçek anlamda birbirlerine bağlı olmaları açısından bu fikri ekosisteme entegre etmek için çalışmalıyız. Her oyun farklı bir oyun para birimine sahiptir, ama tüm kullanılan para birimleri ekosistemde yer alan tüm oyunlar tarafınca kullanılmış olan tek bir yönetim para birimine dönüştürülmesini anlaması gerekmektedir. Sağlam bir ekosistem ile oyun oynayanlar oyunlarına devam ederek daha fazla gelir kazanabilmektedirler.

Aşağıdaki tablo çok önemlidir, dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Bunların hepsi birer teoridir.

JAVIER TAN CEO & CO FOUNDER

DARREL WIJAYA CTO & CO FOUNDER

GANI HARTANTO CMO

VETRIC HARTADY CFO

TIMOTHY HERMAWAN LEAD PROGRAMMER

AKBAR SANTORINO ART DIRECTOR

JENNIFER GOLDWIN FULL STACK PROGRAMMER

LOUIE TANUTAMA PR DIRECTOR

DAVID SALIM PR MANAGER

ANDARU YUDO CREATIVE DESIGNER

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal