Çorum'dan Ankara'ya Kızlarını Üniversite Kaydına Götürüyorlardı! Korkunç Kaza

Çorum’dan Ankara'ya seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil takla atarak refüje devrildi. Kazada baba hayatını kaybederken anne ve iki çocuğu hastaneye kaldırıldı.

21.09.2021-09:29 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-09:44) Çorum'dan Ankara'ya Kızlarını Üniversite Kaydına Götürüyorlardı! Korkunç Kaza

Çorum’da seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil takla atarak refüje devrildi.

Kazada kızını üniversite kaydına götüren baba hayatını kaza yerinde hayatını kaybederken, anne ve 2 çocuğu yaralandı. Kazanın meydana geldiği yer birçok sağlık ekibi sevk edildi.

Son dakika gelen habere göre kaza, Çorum-Samsun kara yolunda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre ise Dursun Er yönetimindeki otomobil, Konaklı köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak refüje devrildi.

Yoldan geçen bir diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sürücü Dursun Er olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan eşi Hatice Er ile çocukları Rıza Er ve Dilanur Er sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

SAĞLIK EKİPLERİ KAZA YERİNDE PARMAK ARADI

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hatice Er’in bir parmağının koptuğunun tespit edilmesi üzerine trafik ekipleri olay yerinde kopan parmağı aradı. Bulunan parmak ekip aracı ile hastaneye yetiştirildi.

KIZININ ÜNİVERSİTE KAYDINA GİDİYORLARMIŞ

Er ailesinin kızları Dilanur’u Ankara’dan Samsun’a üniversite kaydı için götürdükleri belirtildi. Kaza dair ise soruşturma devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal