Çorum'da Sözlü Tartışma Silahlı Çatışmaya Döndü 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Çorum'da yaşanan olayda Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde silahlı çatışma çıktı, iki kişi hayatını kaybetti.

27.10.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-09:48) Çorum'da Sözlü Tartışma Silahlı Çatışmaya Döndü 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Çorum'da yaşanan olayda, bir dernekte silahla çatışma çıktı. Çatışma sonucunda dernek içinde 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişinin ağır yaralandığı bilgisi alındı. 

Çorum'un Yavruturna bölgesinde meydana gelen olayda, görgü tanıklarının ifadelerine göre, Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği’nde iki grup arasında sebebi bilinmeyen bir durumdan ötürü tartışma çıktı. Tartışma kısa bir süre içinde silahlı kavgaya evrildi. Dernekten gelen silah seslerini duyan vatandaşlar güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı kavga sonrası dernek içinde bulunan Cihan Kanbur olay yerinde hayatını kaybederken, Semih Özçelik (16), Kadir Özlem (39) ve Muhammed Yücel (31) ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı zamanında müdahale ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Semih Özçelik doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamazken diğer yaralılarının durumunun kritik olduğu bilgisi verildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemeler sonucunda Cihan Kanbur'un cansız bedeni otopsi için Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal