Çorum'da 6 Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunan Şahıstan Hastalık Savunması

Çorum'da hurdacı olan şahıs yanına aldığı 6 çocuğa cinsel istismarda bulundu. Şahıs savunmasında, "Bu bir hastalık. Tedavi olmak istiyorum." dedi.

22.06.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-09:56) Çorum'da 6 Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunan Şahıstan Hastalık Savunması

Olay, Çorum'un Kargı ilçesinde meydana geldi. Hurdacılık yapan Mustafa U., yanına çıkar olarak aldığı 6 çocuğu istismar ettiği iddia edildi. 19 Temmuz 2019 tarihinde mağdur E.F.A. isimli çocuğun ailesinin savcılığa giderek Mustafa U'nun çocuklarını darp ettiğini, istismarda da bulunmuş olabileceğini belirterek şikayetçi oldu. 

Şikayetin ardından soruşturma kapsamında ifadesi alınan Mustafa U., hakkında iddiaları kabul etmedi ve mağdura suçlamalarda bulundu. Mağdurun kendisi ile birlikte olmak istediğini iddia eden Mustafa U., E.F.A. ile 10 defa "cinsel ilişki" yaşadığını belirtti.

Bu gelişmenin ardından soruşturma genişletirken, Mustafa U.'nun yanında çalışan ya da Mustafa U. ile bağlantısı olan çocukların da ifadesine başvuruldu. Mağdur 5 çocuk daha Mustafa U'nun kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal