Coronavirüs Nedeniyle Temizliği Abartan Kadın Hayatını Kaybetti

Coronavirüs salgını ülkemizde günden güne etkisini artırırken, vatandaşlar da kişisel temizliklerine önem vermeye başladı. Bursa'da temizliği fazla kaçıran bir kadın, çamaşır suyu ve tuz ruhundan çıkan klorin gazından zehirlendi.

13.04.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-17:31)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Şimdiye kadar yaklaşık olarak 60 bin kişi virüsten etkilenirken, vatandaşlar kişisel temizliklerine dikkat etmeye özen gösterdi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Değirmenönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evli ve 3 çocuk annesi olan Mukaddes Tunç, evinde kal çağrısına uydu ve evinden dışarı çıkmadı. Tunç sürekli olarak evini dezenfekte ederken, temizlik sırasında çok fazla çamaşır suyu kullandı. Tuz ruhu da kullanan Tunç, ortaya çıkan klorin gazını solumasından sonra fenalaştı. Tunç yere yığılırken, ailesi olayı ekiplere bildirdi. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, daha sonra Tunç'u, Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tunç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Tunç'un cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, otopsiden önce coronavirüs testi yapılacak. Tunç'un testi pozitif çıkarsa direkt olarak defnedilecek. Negatif çıkarsa otopsi yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal