Coronavirüs Karantinasından Kaçtı! Bilinçli Olduğunu Savundu

Coronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen karantina kurallarına uymayan ve Rize'ye giderek kaldığı binanın karantina altına alınmasına sebep olan şahıs, kendisinin bilinçli olduğunu düşünüyor.

06.04.2020-09:01 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-12:18)

Coronavirüs testi pozitif çıkan ve evinde karantinada kalması söylenen K.E., kaçarak memleketi Rize'nin fındıklı ilçesine gitti. K.E'nin burada ikamet ettiği yer tespit edilirken, bina komple karantina altına alındı. Bu gelişmenin ardından K.E.'ye sosyal medya üzerinden birçok tepki gelirken K.E., konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve kendisinin bilinçli olduğunu savundu.

Şahsın temasa geçtiği herkese test yapılırken, K.E. yaptığı açıklamamda, "Bu yaz, hazin bir şekilde mobilya mağazasında, yüksekten düşmesi sonucu, eşimin vefat etmesinden sebep, tüm aile bireyleri olarak ağır bir travma geçirdik. Bu üzüntü ve tansiyon hastası olmamın etkisiyle İstanbul'daki evimde bayıldım. 112 Acil beni alıp hastaneye götürdü. Sabaha kadar müşahede altında kaldım. Beni hastaneden bir bulgu olmaması sebebi ile ilaç yazıp taburcu ettiler. 4-5 gün evimde kaldıktan sonra tekrardan hastaneye gittim ve yine 2 gün de hastanede müşahede altında tutuldum. Taburcu edilmem sonrasında evime geldim. Eşimi kaybetmem ve yaşamış oluğum bu durumlardan dolayı psikolojik travma yaşadım, bu nedenden memleketime gitmek istedim." dedi.

"BİLİNÇLİ BİR İNSAN OLDUĞUM KANAATİNDEYİM"

Açıklamalarına devam eden K.E., "Hastanede kaldığım süre zarfında şahsıma 'Pozitif' olduğuma dair herhangi bir bilgi aktarımında bulunmamışlardır. 17 gün sonra Rize/Fındıklı ilçesindeki evime Polis ekipleri gelip 'Pozitif' olduğumu söylediler. Pozitif olduğumu bilsem, oğullarım ve gelinimle birlikte arabayla seyahat edip, hem kendimin hem de onların hayatlarını tehlikeye atar mıydım? Bilinçli bir insan olduğum kanaatindeyim, tüm çevremde beni bu şekilde bilir." ifadelerine yer verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal