Corona Testinden Kaçtı, Arkadaşının Evinde Hayatını Kaybetti

Cenazeye yapılan testlerin sonucunda yaşamını yitiren adamın coronavirüs testinin pozitif çıktığı tespit edildi.

07.04.2020-13:31 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-14:07)

Cenazeye yapılan testlerin sonucunda yaşamını yitiren adamın coronavirüs testinin pozitif çıktığı tespit edildi.

Antalya'da KOAH hastası olduğu ifade edilen 40 yaşındaki Hüseyin İncirbelen, ziyarete gittiği arkadaşının evinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

İncirbelen'in neredeyse 11 gün önce rahatsızlanarak kaldırıldığı hastaneden coronavirüs testi olmadan kaçtığı tespit edildi.

Hadise, dün saat 16.00 sularında Manavgat Örnek Mahallesi 1559 sokak üzerindeki evde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin İncirbelen dün öğleden sonra ziyaret ettiği arkadaşı Murat Çağlar'ın evinde mutfakta otururken aniden fenalaştı.

KOAH HASTASIYDI

Arkadaşının haber vermesi üzerine eve giden sağlık personelleri KOAH hastası olduğu öğrenilen İncirbelen'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Arkadaşı Murat Çağlar, öğleden sonra kendisini görmeye gelen arkadaşının bir anda fenalaştığını, nefes alamadığını ve akabinden kendisinin 112'yi arayarak yardım istediğini dile getirdi.

TESTTEN KAÇTI

Diğer taraftan yaşamını yitiren Hüseyin İncirbelen'in 28 Mart Salı günü, nefes alamadığı şikayetiyle, Manavgat Devlet Hastanesine başvurduğu ve corona testi yapılmadan hastaneden kaçtığı, bu sebepten aynı evde yaşadıkları abisiyle beraber arandıkları belirtildi.

CORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Cenazeye yapılan testlerde de İncirbelen'in coronavirüs testinin pozitif sonuç verdiği belirtildi. Testin akabinden aynı evde beraber kaldığı kardeşi ve evinde yaşamını yitirdiği Murat Çağlar başta olmak üzere ilişkisi olan şahısların bulunarak karantina altına alınacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal