Corona Olduğu Zannetti, Gerçek Başka Çıktı

Van'da bir kişi coronavirüs olduğunu düşünerek hastaneye başvurdu fakat gerçek çok başka çıktı. Vatandaşı zehirli böcek ısırdığı ortaya çıktı.

07.04.2020-12:39 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-12:40) Corona Olduğu Zannetti, Gerçek Başka Çıktı

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlaya coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra vatandaşlar kendi önlemlerini almaya devam ederken, sağlık durumlarını da yakından takip etmeye başladı. Özellikle coronavirüs bulgularının fark edildiği zaman hastaneye başvuran vatandaşlar bu duruma hassasiyet ile yaklaşmaya devam ediyor.

Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan Şahabettin Demir, evinin bahçesinde odun kırarken rahatsızlandı. Yüksek ateş ve şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye başvuran Demir'e burada test yapıldı. Yapılan testin ardından ise gerçek çok başka çıktı. Hastanede yapılan incelemelerin ardından Demir'i zehirli bir böceğin ısırdığı öğrenildi. Yaşanan gelişmenin ardından Demir'in tedavisine başlandı. Alınan son bilgilere göre Şahabettin Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Şahabettin Demir, "Bahçede çalışırken aniden ateşim yükseldi ve titremeye başladım. Koronavirüsten dolayı da büyük endişe duydum. Ancak doktorlar, bunun bir böcek sokmasından kaynaklanmış olabileceğini söyleyince sevindim. Şimdi ilaçlarımı alıyorum ve kendimi iyi hissediyorum, koronavirüs olmadığım için de çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal