Corona Günlerinde 'Sanata Bi Yer'

Ülkemizin genç sanatçı adaylarının özgün çalışmalarına yer verilen Sanata Bi Yer sergisi corona günlerinde de online hizmetini sanatseverlere sunmaya devam ediyor.

20.03.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-17:29) Corona Günlerinde 'Sanata Bi Yer'

2015 yılından bu yana güzel sanatlara ilgi duyan üniversite öğrencilerine Doğuş Grubu’na ait çeşitli mekânlar ve festivallerde çalışmalarını sergileme imkânı sunan sosyal sorumluluk platformu Sanata Bi Yer sergisi corona günlerinde de online hizmetini sanatseverlere sunmaya devam ediyor.

Sanata Bi Yer bu kez online olarak sanatabiyer.com adresinden sanat meraklıların karşısına çıkıyor.

Sanata verdiği destekler ile hem genç sanatçıları hem de sanatseverleri sanat ile buluşturan Sanata Bi Yer platformu çalışmalarını doğru yerde, doğru kişiler ile buluşturmak isteyen genç sanatçı adaylarına, işlerini sergileyebilecekleri ve ulaşılabilir olacakları dijital sergi ve alternatif mekanlar sunuyor.

365 gün ziyaret edilebilen, dijital sergi olarak hayata geçen Sanata Bi Yer’in web sitesinde şimdiye kadar 1000’den fazla üye, yüklenen 5000’den fazla çalışma yer alıyor. Platform kapsamında farklı lokasyonlarda 300 üyenin 700’e yakın çalışması sergilendi; sergilenen çalışmalardan 92’isi satılarak yeni sahipleri ile buluştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal