Sergiler Artık Parmaklarınızın Ucunda

Coranavirüs tüm dünyada etkisini arttırırken kültür sanat faatliyetleri de tedbir amaçlı durduruldu. Buna çözüm olarak bazı galeriler sergilerini online olarak ziyarete açtı. İşte o sergiler...

19.03.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-16:06) Sergiler Artık Parmaklarınızın Ucunda

 

Yeni tip coronavirüs kültür sanat dünyasındaki birçok faaliyeti de durma noktasına getirdi. Sanat dünyası buna çözüm olarak online konserler, operalar, sinemalar ve sergiler düzenliyor.

Bu kapsamda düzenlenen online sergiler;

Beyoğlu'nda faaliyet gösteren Pg Art Gallery kapılarını ziyaretçilerine kapasa da sergileri online olarak açmaya devam ettirecek. Galeri bu kapsamda 21 Mart'tan itibaren Ayla Turan'ın yeni sergisi "Tehlikeli Oyunlar"ın gösterimini "pgartgallery.com" adresinden gerçekleştirecek.

İzmir'de yer alan Arkas Sanat Merkezi, 2011'den bu yana sanatseverlerle buluşturduğu 20 sergiyi 3D olarak internet sitesinde ziyarete açtı. Son olarak sanatseverlerin izlenimine sunulan "Picasso: Gösteri Sanatı Sergisi"nin de arasında bulunduğu diğer sergiler "www.arkassanatmerkezi.com" adresinden görülebilecek.

Sanat hayatına 1990'da başlayan Ankara merkezli Galeri Soyut da ziyaretçilerine "www.galerisoyut.com" adresinden resim, heykel ve seramik gibi farklı disiplinlerden açılan birçok karma ve kişisel sergiyi, 3D tur imkanı sunuyor.

İsviçre'nin Basel şehrinde her yıl düzenlenen uluslararası sanat fuarı "Art Basel", yaklaşık 2 bin sanat eserinin, "www.artbasel.com" adresinden odalar halinde incelenmesine olanak sağlıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal