11.01.2024-14:30 (Son Güncelleme:11.01.2024-15:39)


1

Epstein Adası'na dair ortaya çıkan detaylar dünyayı kasıp kavururken, senelerdir herkes tarafından bilinen ve adeta normalleştirilen Adrenochrome da tekrar gündeme geldi. Küçük çocukların kanından sentezlenen bir ölümsüzlük iksiri olarak bilinen Adrenochrome'un, pek çok bilindik yıldız isim tarafından kullanıldığı düşünülüyor. Yalnızca yabancı ünlüler değil, çok yakından tanıdığımız isimlerin de bu dehşet veren yöntemi kullandığı iddia ediliyor.



2

Hücre yenilenmesini sağlayarak yaşlanmayı %60 kadar yavaşlatması ile bilinen Adrenochrome'u Hillary Clinton'dan Tom Cruise'a kadar pek çok ünlü ismin kullandığı düşünülüyor.



3

Özellikle de Hollywood ve Beyaz Saray'dakilerin isimleri ile beraber anılan Adrenochrome vücuttaki hücreleri yenileyerek adeta yaşlanmayı durduruyor. İsmi bu listede yer alan pek çok ünlünün geçmişe göre daha dinç olduğu ve hiç yaşlanmadığı da gözler önündeyken, bu korkunç yöntemi kullanıp kullanmadıkları merak konusu oluyor. Bir tür bağımlılık yaptığı için uyuşturucu olarak kabul edilen adrenochrome düzenli bir şekilde kullanılmadığı zaman kişiyi çok hızlı yaşlandırıyor ve halüsinasyonlara sebep oluyor. Buna bağlı olarak, pandemi döneminde adı geçen pek çok ünlünün adrenochrome'a ulaşamadığı, bu yüzden de ciltlerinde bariz farklılıkları olduğu epey gündem olmuştu.



4

Duyan herkese dehşet veren Adrenochrome'un bir geçmişi de var. 17.yüzyılda Elizabeth Bathory, bir diğer ismi ile Kanlı Kontes'in düzenlediği kan akıtma partileri bu sapkın yöntemin öncüsü olmuş. Dönemin elit tabakasında yer alan Bathory'nin genç kalmak için genç kızların kanlarını akıtarak kullandığı biliniyor. Kitap ve filmlere de konu olan Kanlı Kontes o dönemde vampir olmakla da suçlanmış. Genç kızlar ile birlikte düzenlediği kan akıtma partilerinde yapılanların, adrenochrome yöntemiyle oldukça benzer amaç ve sebeplere dayanarak yapıldığı düşünülüyor.



5

Hollywood'da yaşlarından epey genç görünen ünlülerin adının geçtiği listede, bazı Türk ünlüler de yer alıyor.

Hollywood'da yaşlarından epey genç görünen ünlülerin adının geçtiği listede, bazı Türk ünlüler de yer alıyor.

61 yaşındaki Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yüzüne ve dekolte bölgesine sünnet derisi enjekte ettirmiş ve bunu gururla sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yaşından oldukça genç görünen Seda Sayan'ın ölümsüzlük iksirini kullanan ünlülerin arasında yer aldığı konuşuluyor. Bu konuda herhangi bir kanıt ise şimdiye kadar yok.



6

51 yaşındaki Defne Samyeli, neredeyse 20'lik kızlarıyla aynı yaşta görünüyor.



7

77 yaşındaki Ajda Pekkan'ın da, estetik ve genç görünüme takıntısıyla nam salan biri olarak bu yöntemi kullananlar arasında yer aldığı iddia ediliyor.



8

Zamanında yüzüne küçük bir asyalı çocuğun derisini enjekte ettiğini açık açık itiraf eden Sandra Bullock gibi pek çok ünlü ismin bu yöntemi uyguladığı düşünülüyor. Sandra Bullock, bunu açıklasa da iddialara göre bu yöntemi Madonna, George Coolony, George W. Bush, Barack Obama, Hillary Clinton, Lady Gaga, Brad Pitt, Adam Sandler, Celine Dion, Kate Moss, Johnny Deep, Tom Cruise, Marina Abramovich, Jim Carrey, Tom Hanks gibi bir çok ünlü isim kullanıyor.



9



10



11

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr