11.01.2024-11:30 (Son Güncelleme:11.01.2024-17:57)


1

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uzun zamandır arasının açık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’i ‘Tatlıses’ markasını kendisine sormadan kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli bir mekan açtığı iddiasıyla dava etmişti.



2

Baba ve oğulun arasındaki gerilim tırmanırken Ahmet Tatlıses'ten ortalığı karıştıran iddialar geldi.



3

Şimdilerde Star TV ekranlarında İbo Show ismiyle sevenleriyle buluşan 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz günlerde oğlu Ahmet Tatlıses'e dava açtığı duyulmuştu. Senelerdir kendi çabasıyla edindiği ''olumlu'' itibardan oğlunun gayret göstermeden yararlanmaya çalıştığını dilekçesinde belirten sanatçı, Ahmet Tatlıses’in tüketiciyi yanılttığını ve haksız rekabet sağlamaya çalıştığını da iddia etti.



4

Dilekçede, "Ahmet Tatlıses"in müvekkile ait ‘Tatlıses’ markasına yönelik haksız tecavüzünün tespitini, önlenmesini ve durdurulmasını istiyoruz. Ahmet Tatlıses’in ‘Tatlıses’ markasını hiçbir şekilde kullanmamasını istiyoruz” ifadeleri yer alıyordu. Babasının, kendisini haksız rekabetten ve marka adını gasp etmekten dava etmesinin ardından küplere binen Ahmet Tatlıses, Yeni Günaydın'a verdiği açıklamalarda zehir zemberek sözler kullandı.



5

Babasına dair adeta her şeyi ifşa eden Ahmet Tatlıses, "Tatlıses markasını değiştirmeyeceğim. Benim soyadım Tatlıses... İbrahim Bey ne zaman yeni bir şeyler yapmak istese, ne zaman haber olmak istese benim ile ilgili asılsız iddialar ortaya atıyor." diyerek sitem etti. "Tatlıses kebap ve çiğ köfte şubelerini 20 yıl boyunca ben işlettim. Ne zaman bıraktım işte o zaman rezalet oldu." diyerek isyanını sürdüren Tatlıses, sözlerine şöyle devam etti: "Hatta geçtiğimiz aylarda kendi işlettiği çiğ köfte fabrikası merdiven altı imalat yapmaktan mühürlendi. İbrahim Bey ağır ilaçlar kullanıyor dolayısıyla artık bu işlere de yetişemiyor. Yanındakiler de ilgilenmediği için artık merdiven altı oldu. Benim kendisiyle gıda şirketleri bazında yüzde 10 ortaklığım vardı, onu dahi elimden aldı yine sustum."



6

Usta türkücü İbrahim Tatlıses yıllardır arasının kötü olduğu ve davalık olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile 'Tatlıses Çiğ Köfte' üzerinden polemik yaşadı. Karşı karşıya gelen ikili sosyal medyadan birbirlerine göndermelerde bulundu. Bodrum Yalıkavak'ta geçtiğimiz aylarda geçirdiği kazayla usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in yanına koşan büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik bir türlü durulmuyor. Kaza sonrası barıştıkları iddia edilen baba oğlu arasındaki gerginlik devam ediyor. Usta sanatçı, sahibi olduğu Tatlıses Çiğ Köfte üzerinden, büyük oğlu Ahmet Tatlıses hakkında göndermelerde bulundu.



7

İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu çiğ köfte firması hakkında "Biz daha ölmedik. Bizi ölü sayanlar ölü sayılandır. Çakalların ömrü aslan ayağa kalkana kadardır. Biz işimizin başındayız. Aslanın çakallarla işi olmaz. Önümüz kış, kış kışlığını ya puşt puştluğunu yapacak." ifadelerini kullandı. Babasının sözlerine karşı altta kalmayan Ahmet Tatlıses ise son paylaşımında "Çakallar güçlerini kalabalıktan, aslanlar yalnızlıktan alır. Doğru çivi olanın çekiç sallayanı çok olur. Dik duran adamlar pes etmeyi değil ,pes ettirmeyi göze alan adamlardır." diyerek isyan etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr