Çocuğu olanlara belediyeden büyük destek! Tek seferlik 2 bin TL verilmesi kararlaştırıldı!

İzmir'de yaşayan çocuğu olan vatandaşlara destek ödemesi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen destek üniversite okuyan gençler için verilecek. Peki destek ödemesi ne zaman olacak? Detaylar haberimizde..

07.05.2022-19:51 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-23:23) Çocuğu olanlara belediyeden büyük destek! Tek seferlik 2 bin TL verilmesi kararlaştırıldı!

İzmir'de yaşayan çocuğu olan vatandaşlara destek ödemesi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen destek üniversite okuyan gençler için verilecek. Peki destek ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak? Detaylar haberimizde..

Çocuğu olan vatandaşlara destek verileceği açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen destekten üniversite öğrencileri yararlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada İzmir'de yaşamakta olan vatandaşların üniversitede okumakta olan çocuklarına destek ödemesi yapılacağını söyledi.

İlk ödeme yapıldı kalan ödeme de yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesinin üniversite öğrencileri için verdiği destek ödemesinin ilk kısmı yatırılmıştı. Geriye kalan 2.000 TL olan ödeme tek seferde hesaplara yatacak. Toplam 3.120 TL olan ödemenin ilk kısmı 1200 TL hesaplara yatırılmıştı. Şimdi geriye kalan 2.000 TL banka hesaplarına yatırılıyor.

Yapılan açıklamaya göre 1.200 TL'lik ilk kısım Ocak 2022'de hesaplara yatmıştı. Geri kalan kısım Mart ayı arasında hesaplara yatırılacaktır.

ödeme

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal