THETA coin nedir? Theta Network coin projesi ve yol haritası

Kripto para borsasında yer alan coinler gün geçtikçe popülerliğini arttırırken kullanım amaçları çeşitlilik göstermektedir. Son dönemlerin dikkat çeken tokeni Theta olurken video içeriklerinde yer almaktadır. THETA coin nedir? THETA coin projesi ve yol haritası haberimizde

07.05.2022-19:27 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-19:27) THETA coin nedir? Theta Network coin projesi ve yol haritası

Theta Network, geleneksel video içerik gönderimi hedef haline getirilirken popülerliği artış gösterdi. Blochain tabanlı eşler arasında video gönderimi yapılacağı duyuruldu. Kripto para borsasında para birimleri değerlendirmesi yapılmaktadır. THETA coin nedir? THETA coin projeleri haberimizde yer almaktadır

THETA nasıl çalışıyor?

Uçtan uça şifrelenerek altyapı oluşturulan THETA konum bildirmelerinde belirti göstermektedir. Paylaşım için gerekli olan teknik ve ekonomik çözümler devamında sıcak karşılama Samsung ile gerçekleşmektedir. Altyapı aynı zamanda çok pahalı ve yüksek derecede merkezileşmeye ve verimsizliğe yol açıyor.

Canlı video yayını bugün oldukça gelişmiş gibi görünse de, bazı temel konular hala gündemde kalmaya devam ediyor. Düşük kaliteli akışlar halen daha çok yaygın, çünkü mevcut içerik dağıtım ağları gerekli bant genişliğinden yoksun bir şekilde ve bu düşük kaliteli akışlar dünyanın birçok yerine ulaşıyor.

Theta Ağı, tokenler için izleyicilerle gerçekleşti. Bu projenin söz konusu olduğu alanda pek çok potansiyel gelişme bulunuyor ve gelecekteki dApp gelişimi, platformun sunmak zorunda olduğu şeyleri de ilginç bir şekilde değiştirebilir.

THETA coin nedir?

Theta tokeni

Token kullanıcıları öncelikle ödüllendirmeler göz önünde bulundurularak dApple ve servisler bu platformlarda diğer kullanımlarda potansiyel göstermektedir. Kağıt üzerinde, bu altyapı ve tokenin sahip olduğu bildirgeler oldukça fazladır.

Önümüzdeki yol

Coinlerin sahip olduğu tokenler için geçerlilik gösteren yol haritasında iyileştirmeler ve değişimler göstermektedir. 4.çeyrekte açılan yol haritasında mevcut token ERC20 aynı dönemler için blok zinciri tokenleri değişim göstermektedir. Theta Network'e yol açacak premium düzenlemeleri yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal