Çocuğu olan kişilere ek nakit müjdesi! Başvuru yapanların hesaplarına 10 bin TL yatırılacak

Çocuğu olan kişilere ek nakit müjdesi geldi. Bu kapsamda başvuru yapanların hesaplarına 10 bin TL yatırılacak. Detaylar haberimizde...

14.05.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-11:45) Çocuğu olan kişilere ek nakit müjdesi! Başvuru yapanların hesaplarına 10 bin TL yatırılacak

Türkiye’de yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşların yarınını görememesine sebep oluyor. Günlük hayatlarını idame ettirmek için maaşlarına ek olarak nakit aramak zorunda olan vatandaşlar bankaların sağladığı kredi kampanyalarını yoğun bir şekilde araştırıyor. Türkiye’nin üç önemli kamu bankası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kırtasiye, giyim, ulaşım, kitap, okul parası, yemek ücretlerinin altında ezilen vatandaşlara ek nakit fırsatı sunuyor.

Kamu bankalarından müjdeli haber

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, kaliteli eğitim almak isteyen her çocuk için eğitim kredi kampanyası başlattığını açıkladı. İşte eğitim kampanyası adı altında başlatılan bu kampanyanın detayları:

Eğitim kredisi

Vakıfbank

Vakıfbank, yüzde 1,55’den başlayan faiz oranı ve 36 aya varan vade ile 10 bin TL’lik eğitim kredisi kampanyası başlattı. Bu krediyi almak isteyenler gerekli şartları karşılayıp aldıktan sonra 383,56 TL aylık taksitler halinde geri ödeyebilecek.

Halkbank

Eğitim masraflarına karşı zor günler geçiren vatandaşlara destek olmayı amaçlayan Halkbank yüzde 1,71’de başlayan faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 10 bin TL’ye varan eğitim kredisi fırsatını başlattı. Bu kredinin geri ödemesi ise 395,61 TL’lik aylık taksitler halinde ödenebilecek.

Ziraat Bankası

Türkiye’nin en köklü kamu bankası olan Ziraat Bankası, son yıllarda artan eğitim masraflarına karşı vatandaşa destek olmak amacıyla yüzde 1,94’den başlayan faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 10 bin TL’lik eğitim kredisi desteğini başlattı. Eğitim kredisine başvuru yapan kişiler aldıkları kredileri aylık 413,29 TL’lik taksitlerle ödeyebilecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal