11.10.2021-12:33 (Son Güncelleme:11.10.2021-12:51)


1

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Muhammed Gümüşkaya ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Genç yetenek ile Belçika ekibi Club Brugge'ün ciddi olarak ilgilendiği aktarıldı.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin formasını terleten genç yıldız Muhammed Gümüşkaya, son zamanlarda gerek Fenerbahçe'de gerek Türk futbolunda en çok konuşulan isimlerden birisi olarak göze çarpıyor. Fenerbahçe'de yaşanılan sakatlıklardan sonra Vitor Pereira'nın şans tanıdığı genç yetenek kendisine tanılan şansı oldukça iyi bir şekilde değerlendirdi.



3

Süre aldığı karşılaşmalarda etkili bir performans ortaya koyan futbolcu, büyük beğeni aldı. Sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki futbolcu, Avrupa'nın pek çok önemli takımının transfer hedefine girdi. Futbolcunun transferi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandığı öğrenildi.



4

Sarı lacivertlilerin genç yeteneği Muhammed Gümüşkaya ile sürpriz bir takımın yoğun bir şekilde ilgilendiği ortaya çıktı. Avrupa'nın ve Belçika Ligi'nin başarılı takımlarından Club Brugge'ün Muhammed Gümüşkaya ile ciddi bir şekilde ilgilenildiği aktarıldı. Belçika ekibinin gerek Fenerbahçe ile gerek Muhammed Gümüşkaya ile görüşme talebi yaptığı ortaya çıktı.



5

Futbolcunun kariyerinde patlama yapma yaşında olduğunu düşünen Belçika ekibi Club Brugge'ün, Türkiye'nin futbolcunun gelişimi için doğru bir yer olmadığını ve bu anlamda Muhammed Gümüşkaya için Fenerbahçe ile ortak çalışma programı içerisinde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.



6

Yeni sezonda Süper Lig'de 7 ve UEFA Avrupa Ligi'nde 4 maçta forma şansı alan genç yetenek merkez orta saha ve kanat mevkilerinde forma giyebiliyor. Futbolcu UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Fin ekibi HJK Helsinki'ye attığı gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR