CIR coin nedir? Circles wap coin projesi ve yol haritası

Kripto paraların gündemde olduğu son zamanlarda yükselişte olanlardan biride CIR Coin'dir.CIR Coin ne demektir? CIR Coin Geleceği, Circleswap Coin Amacı, CIR Coin Yorum ve düşünceleri şu sıralar çok sık araştırılmaktadır. Peki CIR Coin ne demektir? Circles wap coin projesi ve yol haritası haberimizde..

14.05.2022-10:08 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-10:08) CIR coin nedir? Circles wap coin projesi ve yol haritası

CIR coin ne demektir?

Kripto paraya yatırım yapmak isteyenler coinleri araştırarak tanımak istiyor. Yatırımdan kar sağlamak isteyenler CIP coin üzerinde duruyor. Peki CIR coin nedir?

Circleswap Coin, merkezi olmayan ticareti projeye aktaran bir proje. Ayrıca bireyselleştirilen kriptolar arasında transfer temeline bağlı güvenin ve faydanın paylaşılmasını sağlayan coindir. Merkezi olmayan kripto para alım satım ve yönetim platformu da denebilir.

Circleswap Coin projesi ve yol haritası

Potansiyeli yüksek bir proje olduğu söylenmektedir. En dikkat çekici özelliği ve onu diğer coinlerden ayıran merkezi olmaması ve kripto para alım satım yönetim platformu olmasıdır. Bu özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmektedir. 

Projenin amacı ise; CircleSwap, Altı Derece Ayrılık temelinde, her bireyin etkisinin kapsamına uzanan çekirdek olarak herkesle güvenilir bir ekolojik fayda paylaşımı özerklik çemberi yaratmayı amaçlar.

CIR coin özellikleri nelerdir?

P2P desteği, sınırsız eş zamanlı bağlantı, güçlü şifreleme. 

coin

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal