Cinsellikte Ten Uyumu Nedir?

Cinsellikte ten uyumu, hemen hemen çoğu insanda görülmeyen, ama bir kere tutturulduğu zaman da vazgeçilmesi zor olan bir sonsuzluk hissi gibidir. Peki bu uyumu sağlamak için neler yapılmalıdır? İşte detaylar...

14.07.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-17:28) Cinsellikte Ten Uyumu Nedir?

Öyle ki, evlendiğiniz biriyle bile ten uyumu sağlamadan, yıllarca birlikte olabileceğiniz gibi; ten uyumu sağladığınız ve sadece bir kere birlikte olduğunuz birini de yıllarca aklınızdan çıkaramamanız mümkündür. Ten uyumu, açıklanamayacak denli şiddetli bir büyü gibidir. Kişiyi kendisinden öteye taşır, başka bir dünyaya sürükler.

TEN UYUMU NEDİR?

Ten uyumu, bir kişinin teninin diğer kişinin tenine çekilmesiyle oluşan ve iki tenin de birbirine etki etmesini sağlayan bir durumdur. Yoğun bir tutku barındırır. Bedeniniz adeta diğer bedene mıknatıs gibi yapışır. Hatta, siz bunu istemeseniz, reddetmeye çalışsanız bile, bedeniniz ona gitgide çekimlenir. O anlamda, ten uyumu sağladığınız kişi size uygun değilse, onunla yan yana gelmemeniz önerilir. Eğer, ten uyumu sağladığınız kişiyle bir cinsellik yaşamaya razıysanız, o zaman orgazmın doruklarına yükselmeniz kaçınılmazdır.

Cinsellikte ten uyumu, erkeklerde daha fazla yaşanır. Çünkü, onlar sürekli cinsel eylem içinde oldukları, hormonları bu yönde programlandığı ve kadınlardan daha aktif davrandıkları için, onlarca kadının içinde bir kadına çarptıklarında, iyice allak bullak olurlar. Oysa, kadınlar, baştan ten uyumu yaşayamadıkları adamlara kolay kolay yaklaşamazlar. Fakat, kadınlara da bazen, en az bir kişi başlarını döndürecek denli çarpıcı gelir.

Ten uyumu zaten, onlarca kişi arasında, iki kişinin birbirine yapıştığı güçlü bir çekim olduğu için de hayli ilginçtir. Tam tarif edilemez. Sadece, iliklere değin yaşanır.

TEN UYUMU NASIL OLUŞUR?

Cinsellikte ten uyumu denildiğinde, belirleyici olan en temel durum, kişilerini karşı karşıya gelmesidir.

Bir insanla karşılaştığınızda;

*Tenleriniz yapışırcasına birbirine değiyorsa,

*Aşırı heyecanlanıyorsanız,

*Soluk soluğa kalıyorsanız,

*Birbirinize giderek kapılıyorsanız, bu durum, uyumun da sağlandığının göstergesidir.

İnsan gün içinde ya da zaman zaman birilerine ten uyumu duyduğunu da sanabilir. Ama, gerçek ten uyumu, bütün o uyumların da ötesinde, karşıdakinin kokusunun, terinin suyunun, bakışlarının, etinin sıcaklığının da hissedildiği bir ara yüzeyde var olur. Kişi kendinden çıkar!

TEN UYUMU SAĞLADIĞINIZ BİRİYLE NASIL BİR İLETİŞİME GİRMELİSİNİZ?

Ten uyumunu kiminle, ne zaman yaşayacağınız belli olmaz. Cinsellikte ten uyumu o anlamda hem baştan çıkarıcı hem arzu dolu, hem de tehlikeli bir şeydir. Bazen evli olan, ilişkisi bulunan, size kişilik anlamında hiç uygun olmayan birine de çekilebilirsiniz.

Bu yönde, ten uyumuna kapıldığınız insanla aranızdaki iletişim ve bunun sınırı, ilişkinizi de belirleyecektir. Yoksa, kendinizi yatakta bulmanız an meselesidir. Mıknatıs nasıl demir tozuyla birleşmeden duramazsa, o ten de diğer tenle birleşmeden asla duramaz. Eğer, öyle bir durumla karşılaşırsanız ve bu, sizin için pek doğru değilse, o kişiyle aranıza set çekmeniz, onunla hiç karşılaşmamanız en hayırlısıdır. Onunla aynı yerde çalışıyor, mecburen karşılaşıyorsanız da mutlaka kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Hatta, bunu yapamıyorsanız, profesyonel bir yardım almanızda da hiç sakınca yoktur.

Ten uyumu, ilişki kurabileceğiniz, sevgili olabileceğiniz ya da evleneceğiniz biriyle yaşanırsa, muhteşemdir. Ama, bazen öyle bir çarpılma olur ki; birisiyle teniniz uydu zannederken siz, bir başkası da karşınıza ansızın çıkabilir. Bu, garip bir sürprizdir. Cinsellikte ten uyumu, ne kadar tarif edilmeye çalışılsa da aslında tarifi oldukça zor bir şeydir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal