26.04.2022-15:02 (Son Güncelleme:28.03.2023-17:40)


1

Megan Fox

Megan Fox

Dünyaca ünlü Megan Fox, kocası ve iki çocuğunun babası Brian Austin Green'den boşanacağını açıkladığında herkesi çok şaşırtmıştı. Çünkü çift çok mutlu ve aşık görüyordu. Belki de başlangıçta öyleydi. Çift kısa sürede arka arkaya iki çocuk sahibi oldu. Bu da çiftin bütün hayatlarını değiştirdi. Megan Fox bir röportajında çocuklar evin içinde koşturup dururken kocasıyla birbirlerine yeteri kadar yakınlaşamadıklarını söylemişti.



2

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Kidman, Madonna gibi ünlü kadınlarla çıkan Lenny Kravitz de biraz kurallara bağlı



3

Aslında bu konuda çok fazla konuşmayı da sevmiyor. Fakat Kravitz'in bir röportajında söylediği "Evli olmadığım kadınlarla birlikte olmayı da sevmem "sözleri durumu açıkça özetliyor aslında.



4

Avril Lavigne

Avril Lavigne

Avril Lavigne ile sadece iki yıl evli kaldığı ikinci kocası Chad Kroeger de cinsel sorunlardan dolayı boşanma kararı aldı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı ayrılık açıklamasında ne kadar üzgün olduğunu ve birbirlerini hala sevdiklerini belirtti ve çok fazla açıklamada bulunmadı. Ama gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Çiftin arasında artık ne aşk kalmıştı ne cinsel çekim. Sadece hırslar yüzünden devam ediyordu.



5

Bethenny Frankel

Bethenny Frankel

ABD'de ekranların komik yüzlerinden Bethenny Frankel, kocası Jason ile aralarında çok fazla yakınlık kalmadığını iki yıl önce itiraf etmişti. Frankell'in anlattığına göre o sırada yeni bir bebekleri olan çift kendilerini ayıracak vakit bulamıyordu. Hatta Bethenny Frenkel "İş takvimim öylesine dolu ki. Kalan vaktimi de bebeğimle geçiriyorum. Bu durumda Jason ile bazen birbirimizi görmediğimiz bile oluyor" demişti.



6

Adriana Lima

Adriana Lima

Adriana Lima, evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayacağını açıklamıştı. Bazıları buna pek ihtimal vermese de Adriana Lima dediğini yaptı. Hayatına giren erkeklerle arasına hep bir mesafe koydu. Sonunda basketbolcu Marco Jaric ile evlendi ve iki çocuk sahibi oldu. Ancak, kocası onu aldattı ve çift boşandılar.



7

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Jessica Simpson da evlilik öncesi hayatına giren erkeklerle hep bir mesafeyi koruduğunu söylemişti. İlk eşi Nick Lachey ile hayatını resmi olarak birleştirene kadar da cinsel birliktelik yaşamadı. Nick Hachey'in ise Simpson'a ısrar etmedi. Çift evlendi ama mutlulukları uzun sürmedi.



8

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger'ın onca yıllık evlilikten sonra ortaya çıkan gayrimeşru oğlunun ve yıllarca sürdürdüğü yasak ilişkinin sebebi de sekssiz evlilikti. Ünlü aktörün evinde çalışan Mildred Baena'ya olan ilgisi de bu yüzden başlamış. Baena ise Schwarzengger'ın hayranıymış uzun zamandır. Hatta evinde onun film afişlerinden ve fotoğraflarından oluşan mini bir tapınak bile varmış. Baena, o dönemde yakın bir arkadaşına "Arnold karısıyla sürdürdüğü cinsellik içermeyen evlilik yaşamından sıkıldığını söylüyor" diye olan biteni anlatmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr