Cinsel Performansı Arttıran Besinler Nelerdir?

Doğal afrodizyak etkiye sahip olan besinler cinsel hayatınızın canlanmasını sağlayabilir. Peki, cinsel performansı artıran besinler nelerdir? Afrodizyak özelliğe sahip olan besinler hangileridir? Detaylar haberimizde…

28.10.2020-14:05 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-14:10) Cinsel Performansı Arttıran Besinler Nelerdir?

Cinsel performansınızı artırmak istiyorsanız bunun tek yolu kimyasal içeriğe sahip olan ürünler değil. Bunun yerine doğanın sunduğu mucizelerden de yararlanabilirsiniz. Beslenme ve Sağlık Koçu Elaina Lo, cinsel performansınızın artmasını sağlayacak 5 besini sıraladı. İşte detaylar...

NAR

Nar tohumu polifenol içermektedir. Pelifenoller ise kan damarlarının gevşemesini sağlar, beyne ve kalbe kan iletimini artırır. Kan dolaşımını artırmaya yardımcı olan polifenoller, iyi bir cinsel hayat sunuyor. Ayrıca bazı hormonların uyarılmasını da sağlayarak sertleşme sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

KABAK ÇEKİRDEĞİ

Kabak çekirdeği çinko ve magnezyum açısından oldukça zengin bir besindir. Aynı zamanda cinsel sağlık için gerekli olan antioksidatifleri içerir. İçerisinde bulunan Omega-3 yağ asitleri de üreme sağlığı açısından oldukça faydalıdır.

AVOKADO

Sperm kalitesinin artmasını sağlayan avokado, içeriğinde bulunan E vitaminleri sayesinde kan damarlarının genişlemesini sağlar. Bunun yanı sıra spermdeki DNA hasarının da önlenmesine yardımcı olur.

İSTİRİDYE

İstiridye, cinsel olgunlaşma için oldukça önemli bir mineral olan çinkoyu bol miktarda içerir. Çinko; testosteron üremesine yardımcı olur.

KETEN TOHUMU

Antioksidan açısından zengin olan keten tohumu, cinsel organlara kan akışının artmasını sağlar. İçeriğinde bulunan Omega-3 sayesinde libidoyu artırmaya yardımcı olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal