Çinli Baba, Kaçırılan Oğlunu 24 Yıl Aradıktan Sonra Buldu

Çin'de Guo Gangtang'ın oğlu 24 yıl önce insan tacirleri tarafından kaçırıldı. Gangtang, işi bırakarak bisiklet sırtında 500 bin kilometre yaparak her yerde oğlunu aradı.

13.07.2021-15:56 - (Son Güncelleme: 20.07.2021-19:02) Çinli Baba, Kaçırılan Oğlunu 24 Yıl Aradıktan Sonra Buldu

Guo Gangtang'ın oğlu, 24 yıl önce iki kişi tarafından Şandong Bölgesi'ndeki evlerinin önünde kaçırılmıştı. Olay 2015 yılının, Hong Kong'lu yıldız oyuncu Andy Lau'nun da yer aldığı bir filmde de işlenmişti.

YOLCULUĞU SIRASINDA BAŞINA PEK ÇOK ZORLUK GELDİ

Acılı baba, bir motosiklet sırtında oğlunu aramaya başladı. 1997 senesinden beri oğlunu arayan Guo'nun, uzun yolculuğunda yaşamış olduğu trafik kazaları nedeni ile kemikleri kırıldı, 10 motosiklet değiştirdi ve otoyol hırsızlarının da saldırısına uğradı. Bu sırada işi bırakmış olduğu için beş parasız kalan Guo, birikimini de harcadıktan sonra köprü altında yaşamaya başladı ve dilencilik yaptı. Guo, bu süre içerisinde toplamda 500 bin kilometre yol yaptı.

BİR MUCİZE YAŞANDI

24 yılın ardından bir mucize yaşandı ve yapılan DNA testi sonucu Guo oğluna kavuştu. Oğlunu kaçırdığı tespit edilen ve o dönem sevgili olan 2 şüpheli ise gözaltına alındı. China News ajansı da o dönem sevgili olan ikilinin, çocuğu satıp para kazanmak için kaçırmış olduklarını yazdı. Yerel basına göre çift, çocuğu kaçırdıktan sonra otobüsle Henan Eyaleti'ne götürerek sattıkları ortaya çıktı.

'ARTIK MUTLU OLABİLİRİM'

Oğlunu bulduktan sonra gazetecilere konuşan Guo, 'Artık mutlu olabilirim.' sözlerini kullandı. Arayışı sırasında kendi durumuna benzer ailelerle de karşılaşan Guo'nun, Çin'deki kayıp yakınları örgütlerine dahil olduğu ve yedi kişinin aileleriyle kavuşmasını sağladığı ifade ediliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal