28.10.2021-17:27 (Son Güncelleme:29.10.2021-12:19)


1

Oscar

Oscar

Brezilya futbolunun yetenekli isimlerinden birisi olan ve bir dönem Chelsea formasını terleten 30 yaşındaki 10 numaranın geleceği büyük bir merakla bekleniyor. Çin Ligi'nde yaşanan kriz sonrası futbolcu transferin en gözde ismi konumunda.



2

Cedric Bakambu

Cedric Bakambu

Yaz transfer dönemind eismi sık sık Fenerbahçe ile anılan ve Vitor Pereira'nın gözde isimlerinden birisi olan Bakambu'da transfer döneminde boşa çıkması halinde transferin en popüler isimlerinden birisi olacak. Ülkemizde Bursaspor formasını terleten futbolcu ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



3

Aaron Mooy

Aaron Mooy

31 yaşındaki Avustralyalı yıldız, savaşcı yapısı ve uzatkan şutları ile hafızalara kazındı. Futbolcu bu anlamda kulüplerin iştahını kabartıyor.



4

Frank Acheampong

Frank Acheampong

28 yaşındaki sol kanat futbolcusu da Avrupa'nın üst düzey takımları olmasa bile standart düzey takımların ve Süper Lig takımlarının radarında olması bekleniyor. Tecrübeli isim Gana Milli Takımı'nın düzenli formasını giyerken bu sezon ligde 14 maçta 3 gol kaydetti.



5

Marouane Fellaini

Marouane Fellaini

Kariyerinde Manchester United ve Everton gibi üst seviye takımların formasını terleten Belçikalı, yaşanan kriz sonrası yeniden Avrupa'ya dönebilir. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin futbolcuyla eskiden büyük bir ilgiyle ilgilendiği biliniyordu.



6

Jailson

Jailson

Çin Ligi'nde bir diğer tanıdık isim olan Jailson, Fenerbahçe forması giyerken zaman zaman da stoperde görev alıyordu. Futbolcu stoperde oynadığı oyunla tartışma konusu haline gelmişti. 26 yaşındaki futbolcunun boşta kalması durumunda Süper Lig ekiplerinin ilgisini çekeceğe benziyor. Brezilyalı futbolcu Dalian Professional formasını terletiyor.



7

Ricardo Lopes

Ricardo Lopes

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın istediği isimler arasında bulunan Ricardo Lopes de bonservis ücreti olmadan Süper Lig'in yolunu tutacak isimlerden birisi olarak bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR