Çimşir: 'Gaziantep Ve Başakşehir Maçına Hakem Kararları Etki Etti'

Trabzonspor Teknik Adamı Hüseyin Çimşir, ligler askıya alınmadan önce yaptıkları Gaziantep ve Başakşehir maçlarına hakemin kararlarının etki ettiğini söyledi.

29.04.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-14:37) Çimşir: 'Gaziantep Ve Başakşehir Maçına Hakem Kararları Etki Etti'
Süper Lig'in en genç teknik direktörü olan Hüseyin Çimşir, açıklamalarda bulundu. Çimşir, kendisinden beklentilerin çok yüksek olduğunu, özelikle kendisi gibi teknik adamlığa yeni giriş yapmış kişilerde sürecin sorunlu olabileceğini belirterek, "Zaman zaman zorlandığım günler oldu. Özellikle bunun üstesinden gelebilmek ve motivasyonumu yukarıya çıkarabilmek için baya bir uğraş verdim. Bu süreci kafam rahat bir şekilde tamamladığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Her puan alınamayan karşılaşmanın ardından üzüldüğünü vurgulayan tecrübeli hoca Çimşir, "Özellikle hem Gaziantep hem de Başakşehir maçında kaybettiğimiz puanlar, belki bizden kaynaklanmayan hakem hatalarıyla beraber gelinen bir süreç vardı. Gaziantep maçında attığımız golün verilmemesi, Başakşehir maçında penaltının verilmemesi, sonuç itibarıyla biz sonuç üzerinden iş yapıyoruz. Bu maçlarda sonucu etki eden kararlar olduğunu düşünüyorum. O maçlardaki puanlar bize yazılsaydı şu anki puan sıralaması daha farklı olabilirdi" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal