Ciltte Mucizeler Yaratan Karışım

Mutfağımızın vazgeçilmezlerinden biri olan elma sirkesi, şifa kaynağı olmasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Sadece yediğiniz besinlerde değil cilt bakımında da oldukça yararlıdır. İşte elma sirkesinin cilde faydası...

13.06.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-14:54) Ciltte Mucizeler Yaratan Karışım

Çoğunlukla yemeklerde ve temizlik yapımına kullanılan sirkenin cildinize sağlayacağı faydalar saymakla bitmez.  Düzenli tüketiminde harika bir cilde kavuşabilirsiniz.

SİRKEDEKİ MUCİZE

Elma sirkesi en iyi yüz temizleyicilerinden biridir. Üstelik satın alıp kullandığınız kimyasal içerikli ürünlerden bile daha sağlıklıdır. Elma sirkesi cildinizi temizler, sıkılaştırır.

Düzenli olarak kullanılan sirke cildinizin daha parlak ve genç görünmesini sağlar. Beraberinde sivilce ve leke tedavisinde de oldukça etkili sonuçlar vermektedir.

SİRKELİ MASKE TARİFİ

Elma sirkesi ile yapacağınız maskede muhakkak su kullanmalısınız. Çünkü elma sirkesinin asidik özelliği vardır ve bu cildin tahriş olmasın neden olur.

Hassas ciltler olanlar 1/4 oranındaki suya, normal ve kuru ciltler için 1/2 oranındaki suya 1 su bardağı elma sirkesi, yağlı ciltler için 1/1 oranındaki suya 1 su bardağı elma sirkesini karıştırın. Daha sonra karışımı çalkalayın ve bir pamuk yardımıyla cildinize uygulayın. 20 dakika yüzünüzde beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın. Bu maskeyi iki günde bir uygulamanız yeterli olacaktır. İlk kullanımda cildinizin parladığını göreceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal