Tv Ünitesi Dekorasyonu

Hazır televizyon ünitesi dekorasyonu yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Televizyon ünitelerinde ölçü ne olmalı? Benim salonuma hangisi uyar gibi soruların cevaplarını veriyoruz.

13.06.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-15:31) Tv Ünitesi Dekorasyonu

Televizyon ünitesi seçerken ortadaki dağınıklığı da toplamasını istiyorsanız raflı veya dolaplı, çekmeceli modeller tercih edin. Farkında olmadan ortadaki bir sürü dağınıklıkla baş ediyor olursunuz. Tabi ki salonunuzdaki mobilyaların renk uyumuna uyması salonun genel havasındaki tarzı, konsepti yansıtması çok önemli bir faktör. Televizyon ünitesi seçerken önce televizyonunuzu almanızı öneriyoruz; sonrasında televizyon ünitesini almalısınız ki aldığınızın televizyonun ölçüleriyle rengiyle uyum sağlasın. Yani bir yerde görüp daha televizyon almadan çok beğenip almak istediğiniz bir televizyon ünitesi dekorasyonu olursa ilk önce ünitesini almanız sağlıklı olmaz.

DeMonte Ürün Alımı

Eğer montajını kendiniz yapacaksanız yani demonte ürünler tercih ediyorsanız yapımı kolay ürünlere bakmalısınız. Aksi halde emek verip uğraşıp yapamayacaksınız ve size zorluk çıkaran bir ürün almış olacaksınız o yüzden alırken eğer internetten satın alıyorsanız mutlaka kullanıcı yorumlarını okuyun ya da müşteri danışmanıyla konuşup edinin.

Televizyon ünitesi alırken sadece tasarım odaklı düşünmeyin işlevselliği de çok önemli kullanım rahatlığını da göz önünde bulundurarak bakmanızı tavsiye ederiz. Eğer oturduğunuz oda büyük ise beğendiğiniz için aldığınız o küçük tv ünitesi odada kötü duracaktır ve hiç göz doldurmayacaktır; ya da küçücük oturma odanıza çok beğendiğiniz için aldığınız o kocaman televizyon ünitesi dekorasyonu de öyle. O yüzden almadan önce konumlandıracağınız yere ortalama ne kadar bir ürün lazım bunu da iyice hesaplayın.

Fiyat ve Bütçe

Bir diğer düşünülmesi gereken şeyde malzeme kalitesi ve fiyatıdır. Sadece uygun olduğu için aldığınız düşük kalite ağaçtan üretilmiş o televizyon ünitesi kısa zamanda çürüyüp, bozulup dağılacaktır böylece yaptığınız yatırım da çok kısa süreli olacaktır. O yüzden fiyat performans ayarını iyi araştırıp almanız yararınıza.

Kolay Temizleme

Temizlik esnasında size kolaylık sağlaması da çok önemli alacağınız televizyon ünitesinin çok ağır modülleri kaldırıp yerinden oynatmakta çok zordur; o yüzden üstüne koyacağınız televizyonunda ağırlık hesaplamalarını yaparak bakınız.

Konum

Televizyon ünitesi seçerken bir önemli husus da televizyon ünitesinin oturma odasındaki diğer mobilyalarla ilişki içerisinde olması yani televizyon ünitesinin tam merkezde olması ve geriye kalan mobilyaların ona göre yerleştirilmesidir. Koltuğa oturan her kişinin eşit olarak görebilmesi için düşünülmesi gereken şeylerden biri. Evde kaldığımız zamanları gözümüzün önüne getirirsek çoğu televizyon karşısındayızdır. Ya da biz karşısında olmasak da hep bir ses olsun açık olsun isteriz Televizyon son dönemlerde Türk geleneğinde de önemli bir rol oynamıştır evlerimizdeki bir üye bir demirbaş olmuştur. O yüzden televizyonu da ünitesini de seçerken hayatımızın büyük bir bölümünün içinde olduğunu günlük yaşantımızın bir parçası haline geldiğini düşünürsek seçimleri de bir hayli düşünerek yapmak gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal