Cildi Güzelleştiren Salata Tarifi

Cilt bakımına ne kadar özen gösteriyorsanız beslenmenize de o kadar özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü sağlıklı bir cildin formülü yediklerinizden geçiyor.

30.04.2021-17:51 - (Son Güncelleme: 30.04.2021-17:55) Cildi Güzelleştiren Salata Tarifi

Cilt sağlığı birçok kadının özen gösterdiği rutinlerden biri. Cilt bakım rutinleri ile cildinizi ne kadar özenle bakıyorsanız, yediklerinizde de bu rutini desteklemelisiniz. Sizin için cildinizi güzelleştiren A, C, B, K ve E vitaminleriyle dolu ve oldukça lezzetli bir salata tarifi hazırladık.

CİLDİ GÜZELLEŞTİEN SALATA TARİFİ

Hazırlayacağınız bu salata, cildinizi içten dışa yenileme yardımcı olmak için doğanın süper güçlerinden yararlanıyor. Roka, kanserle savaşan fitokimyasallar açısından oldukça zengindir ve aynı zamanda büyük bir folik asit, A, C ve K vitaminleri kaynağıdır.

Pancar ve havuç ise , cildi beslemek ve hücre sağlığını iyileştirmek için antioksidan deposudur. Avokado ise cildimizin çok ihtiyaç duyduğu sağlıklı yağları karşılayacak harika bir besindir.

Malzemeler 

Roka,

1 büyük havuç,

1/2 orta boy pancar,

1/2 salatalık,

1 küçük demet yeşil soğan,

1 adet avokado,

2 yemek kaşığı çiğ dilimlenmiş badem.

Yapılışı


Tüm malzemeleri iyice yıkayıp doğradıktan sonra karıştırın, isteğe göre limon ya da nar ekşisi ilave edip afiyet ile tüketebilirsiniz. Taze tüketmeniz gerektiğini atlamayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal