Cihangir İslam'dan LGBT Açıklaması

PKK’nın siyasi kolu ve böylece PKK ile açık ve net bir şekilde ittifak yapan CHP, partideki Atatürkçüleri tasfiye ederken başka bir terör örgütü FETÖ’yü savunan şahısları da partisinin bünyesinde toplamaya devam ediyor. Son olarak Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cihangir İslam’a CHP rozeti taktı.

16.03.2021-14:36 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-14:36) Cihangir İslam'dan LGBT Açıklaması

CHP’ye katılan Cihangir İslam, Halk TV’de konuk olduğu bir televizyon programında "Kimsenin kendi cinsel tercihlerine yönelik bir müdahale ve eleştiri hakkını kendimde bulmadım" diye konuşu.

Saadet Partisi'nden ayrılacak CHP İstanbul Milletvekili olan Cihangir İslam, Halk TV'de Emin Çapa, Şirin Payzın ile Kadri Gürsel'in sorularını cevapladı.

Cihangir İslam, kendisine yapılan eleştirilerle ilgili  "Ne olmamı istiyorsun" vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"KİMSENİN CİNSEL TERCİHİNİ ELEŞTİRMEM"

"Bugüne kadar hiç kimsenin kendini gerçekleştirmesine, kendi varoluşsal tercihlerine, daha açık söyleyeyim kendi cinsel tercihlerine yönelik herhangi bir müdahale, eleştiri hakkını kendimde bulmadım. İsteyen istediği referansı dikkate alır, yaşar. Ben belli siyasi amaçlar doğrultusunda herkesle birlikte mücadele ederim"

2020'nin mart ayında Saadet Partisi'nden ayrılan Cihangir İslam, CHP'ye geçti. Rozetini de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal