Çiftler Birbirini Sosyal Medyadan Kıskanıyor!

İlişkilerde yaşanan kıskançlıklar boyut değiştirdi. Sosyal medya çılgınlığı, çiftlerin birbirinin hayatına müdahale etme şeklini de farklılaştırdı. Çiftler en çok sosyal medyadan birbirini kıskanmaya başladı.

16.09.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 16.09.2019-09:12)

İlişkilerde gijital kıskançlık denen bir tük ortaya çıktı. Bu da birbirine zaman ayırmayan çiftlerin, sosyal medya üzerinden birbirlerini kıskanmalarına ve müdahale etmelerine neden oldu.

DİJİTAL KISKANÇLIK DÖNEMİ

Kadınlarda Bu Kıskançlık Daha Fazla Görülüyor!

Erkekler çoğunlukla eşlerinin veya sevgililerinin şifrelerini bilmek istiyorlar. Kadınların birçoğu da partnerlerinin karşı cinsle olan arkadaşlıklarına çok olumlu bakmadıklarını söylüyorlar. Dijital medya yaşamlarımıza girdikten sonra birçok çiftin nazarında karşı cins sizi ele geçirmeye çalışan potansiyel suçlu konumunda bulunuyor.

Sosyal Medyayı Kullanırken Gerçekliğin Önüne Geçmemeli!

Sosyal medyayı kullanırken sanal iletişimin, birebir iletişimin yerine geçmemesi gerekiyor. Günlük yaşantımızı kuşatma altına alan sosyal medya birebir iletişime gölge düşürüyor. Birbirlerine zaman ayırmaktansa sosyal medyanın eğlenceli dünyasına kapılan çiftler uzaklaşıyor ve aradaki iletişim bitiyor. Kıskançlık ve güvensizlik gibi problemleri çözmenin en doğru yolu çiftlerin birbirleriyle iletişime geçmesi ve kaliteli bir şekilde zaman geçirmesidir. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal