En Çok Sosyal Medyada Mutlu Görünen Çiftler Mutsuz!

Yapılan araştırmada sosyal medya üzerinde sık yapılan mutlu durum paylaşımları çiftlerin gerçek hayatlarını yansıtmadığını gösterdi.

15.09.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 15.09.2019-15:44)

Araştırmada çiftlerin en çok ilişkilerinde şüphe duydukları zaman daha çok ve daha mutlu paylaşımlar yaptığı gözlemlendi.

SOSYAL MEDYADAKİ MUTLU ÇİFTLER KORKU DOLULAR

Sosyal medyada sık sık romantik paylaşımlar paylaşan çiftlere pek çok insan özeniyor. Fakat yapılan bir çalışmada, sosyal medyada sık sık paylaşım yapan çiftlerin göründükleri kadar mutlu olmadıklarını anlaşıldı. 108 çiftin katılımıyla oluşan araştırmada herkes iki hafta süresince çevrimiçi bir anket doldurdu. Ankette, fotoğraflar, duvar yazıları, yorumlar ve durum güncellemeleri dahil olmak üzere Facebook’taki etkinliklerinin yanı sıra ilişkiler hakkındaki o anki duygularını ve düşüncelerini açıkladılar. Neticeler göre ise çiftlerin ilişkileriyle ilgili problem yaşadıkları günlerde, ilişkilerine dair daha çok paylaşım yaptığı anlaşıldı. Çalışmanın neticesinde; ilişkilerini daha görünür kılmaya uğraşanların eşlerinin hisleri hakkında daha güvensiz hissettikleri ortaya çıktı.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal