CIA Başkanı Kimdir?

Joe Biden'ın seçimi kazanmasının ardından en çok merak edilen ''CIA Başkanı kimdir? Joe Biden CIA Başkanlığına kimi atadı? CIA Başkanı belli oldu mu?'' sorularına sizler için yanıt verdik.

11.01.2021-18:26 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-18:26) CIA Başkanı Kimdir?

Amerikan Başkanlık seçimlerinde galibiyet sağlayan Joe Biden, Trump'ın hukuki ve gayri resmi müdahalelerine rağmen resmen başkan oldu.

Etrafından görev yapacak isimleri tek tek seçmeye başlayan Joe Biden, Merkezi İstihbarat Teşkilatı Başkanlığına kimi istediğini açıkladı.

Demokrat Parti'den aday olan ve başkan olan Joe Biden, bilinen ismi CIA olan Merkezi İstihbarat Teşkilatı'na başkan olarak William Burns'ü aday gösterdi.

Biden'ın CIA Başkan aday olarak gösterdiği William Burns'un kim olduğuna kısaca yer verecek olursak, Burns'un önceden ABD'nin Moskova Büyükelçiliğinde yer aldığını söylemek isteriz.

Diplomasi masasında 33 yıl dirsek çürüten William Burns'ü aday gösteren Biden, bu yöndeki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Büyükelçi Burns, kariyerini ABD'lileri emniyette tutmak için çalışarak geçirmiş, kriz testlerinden geçmiş bir devlet adamıdır''

William Burns

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal