CHZ (Chiliz) Coin Nedir?

Dün yakaladığı yükselişle fiyat rekoru kıran CHZ coin, borsalardaki yeni rekorlarına bugün de devam ediyor. Bu yükseliş Chiliz coin nedir? CHZ coin ne kadar yükseldi? CHZ coin çıkış amacı nedir?

09.03.2021-11:13 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-12:02) CHZ (Chiliz) Coin Nedir?

Alternatif yatırım yöntemlerine yöneliş son zamanlarda büyük bir artış gösterdi. Bu yönelişlerden kripto para borsaları da nasibini aldı. Kripto para borsasına adım atanlar CHZ (chiliz) coin nedir? Şeklinde sorular sorarak yatım yapacakları kripto parayı bulmaya çalışıyorlar. Tüm zamanların zirve fiyatı rekorunu dünkü ivmesi ile tazeleyen CHZ (chiliz) coin konusunda kripto para takipçileri araştırmalarını sıklaştırdı ve kullandıkları indikatörler ile birlikte coinin gelecekteki fiyatı hakkında tahminler yürüttü. 

Kripto para dünyasında alt coin seviyesinde işlem gören CHZ (chiliz) coin spor kulüpleri ile yaptığı ortaklıklar ile biliniyor. Peki, Chiliz coin yükselişine devam eder mi?

CHZ COİN NEDİR?

CHZ coin 2018 yılında Malta’da ortaya çıktı ve ününü çeşitli spor kulüpleri ile yaptığı ortaklıklardan aldı. Güçlü bağlantılar kurmayı başaran CHZ coin, kısa sürede diğer alt coinler arasından sıyrıldı ve yatırımcıların soğuk cüzdanlarında değerlendirdiği öncelikli coinlerin başında geldi. Yeni haftanın ilk gününde ivme yakalayarak tüm zamanların fiyat rekorunu kırdı ve fiyatı 0,2778 dolara kadar çıktı. 

CHİLİZ (CHZ) COİN NE KADAR YÜKSELDİ?

Chiliz (CHZ), yeni haftanın ilk gününde rekorunu tazeledi ve fiyatı CHZ, 0,1725 dolara kadar çıkarak tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. CHZ coin bugün ise %118’lik yükselişle 0.3089 seviyesinde işlem görüyor. 

CHİLİZ COİN'İN HEDEFİ NEDİR?

Chiliz, ana akım tüketicilerine blok zinciri tabanlı ürünler ve hizmetler sunmak için dijital bir para birimi olma misyonuna sahip. Chiliz çıkış amacı bu düşünceyle oluşturuldu. Öte yandan Chiliz, internet kullanıcılarının günlük deneyimlerini yükselterek sosyal medyada ve eğlence sektöründe hayran katılımını ve geleneksel ürünler için alternatif ve merkezsiz ödeme yöntemi sunmayı amaçlıyor. Chiliz, spor ve eğlence kurumlarının, izleyicileriyle etkileşim kurmasına yardımcı olmak için blockchain teknolojisi tabanlı araçlar sunuyor. 

CHİLİZ COİN VE GALATASARAY

Chiliz token Ethereum tabanlı ERC-20 tokeni (jeton) olarak biliniyor. Socios ve Chiliz ekibi, dünyanın dört bir yanından birçok spor kulübü ile birliktelikler kurarak, bu takımların taraftarlarının Chiliz Coin kullanmasını sağlıyor.  Bu sayede taraftarlar takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabiliyor. 

Chiliz Coin Galatasaray ortaklık kurarak ülkemizde sesini çoktan duyurmuştu.  CHZ coin ayrıca Juventus ve Barcelona gibi çok daha büyük ortaklıklara da sahip durumda. 

Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemekle beraber, 2012 yılında Malta'da kurulan CHZ Coin, bu ortaklıklar sayesinde gelecekte daha çok söz sahibi olacak gibi görünüyor. Yatırımcılar sahip oldukları CHZ Coin miktarına göre takımlarıyla dijital platformlardan etkileşime girerek takımının gol marşını, forma rengini ve bunun gibi diğer unsurları seçebiliyor. Bütün bunlara ek olarak CHZ coin sahipleri 

takımlarının oluşturacağı özel etkinliklerde yer alabiliyor. 

CHİLİZ (CHZ) COİN NE KADAR? 

Chiliz Coin, 9 Mart itibariyle, %118’lik bir artışla borsalarda 0,20 dolar seviyesinde işlem görüyor. Coinmarketcap verilerine göre CHZ coin’in geçmişteki en düşük değeri 0,0044 olarak fiyatlanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal