CHP’ye görülmemiş operasyon! Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı gözaltına alındı

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Büyükçekmece Belediyesi'nde görevli bazı personeller hakkında, rüşvet aldıkları gerekçesiyle soruşturma başlattı.

18.01.2024-10:20 - (Son Güncelleme: 18.01.2024-18:12)

DHA'nın haberine göre, İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'nde rüşvet iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda imarla ilgili usulsüzlükler tespit edildi ve  aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak'ın da bulunduğu 20 kişi, eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Canlı yayında açıklama geldi

A Haber İstanbul İstihbarat Şefi Ramazan Almaçayır, canlı yayında yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, gelen ihbarları değerlendirdikten sonra gerçekleştirdikleri çalışmanın ardından Büyükçekmece Belediyesi'nde bir rüşvet operasyonu düzenlediğini belirtti. İşte Almaçayır'ın canlı yayın açıklaması:

"Sıcak bir gelişme. İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler gelen ihbarları değerlendirdikten sonra yaptıkları çalışmanın ardından bugün bir operasyon gerçekleştirdi Büyükçekmece Belediyesi'nde bir rüşvet operasyonu gerçekleştirdi. 20 şüpheli gözaltında.”



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal