CHP’nin Liyakatsiz Atamaları İfşa Oldu

CHP’li siyasetçilerin hemen her fırsatta hükümeti liyakatsiz atama ve görevlendirmelerle suçladığını medyada görmek mümkün. Bugün ise sosyal medyada CHP’li siyasilerin çeşitli kurum ve kuruluşlara yerleştirdiği akrabaları ifşa edildi.

13.10.2021-13:09 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-13:17) CHP’nin Liyakatsiz Atamaları İfşa Oldu

CHP’li siyasilerin devlet kurum ve kuruluşlarına liyakatsiz bir şekilde yerleştirdiği eş, dost, akrabaları ifşa edildi. Adeta yönettikleri tüm kurumları bir aile şirketine çeviren CHP’liler listelenerek sosyal medyada vatandaşla paylaşıldı. Hemen her fırsatta hükümeti yaptığı atamalardan dolayı eleştiren CHP’li siyasetçilerin esasen kendilerinin liyakatsiz atamalar yaptığı, eş dostu önemli makam ve mevkilere getirdiği resmen kanıtlanmış oldu. 


CHP’NİN LİYAKATSİZ ATAMA LİSTESİNDE YOK YOK 

Sosyal medyada yayınlanan listeye bakıldığında özellikle CHP’li belediye başkanlarının yakın akraba ve dostlarını önemli gelir elde eden kurum ve kuruluşların başına müdür veya müdür yardımcısı olarak atadığı anlaşılıyor. Hemen her fırsatta sosyal medyada hükümet aleyhine algı kampanyası oluşturmaya çalışan CHP’li Milletvekili Aykut Erdoğdu yeğeni Onur Alptekin’i Antalya Konyaaltı Belediyesi’nde özel kalem müdürü yapmış,İzmir Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur ise oğlu Efe Uygur’u belediyenin iştirakinde Genel Müdür Yardımcısı yaparken 7 yıldır özel şoförlüğünü yapan şahsı ise belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirmiş. Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı da elini korkak alıştırmayanlardan, yeğeni Celal Böcek’i belediyede Bilgi İşlem Müdürü yaparak hatırı sayılır bir maaş bağlamış.


CANAN KAFTANCIOĞLU DA YARDIMCILARINI BELEDİYELERDE İŞE YERLEŞTİRMİŞ 

Belediye seçimleri zamanı ekibiyle birlikte bir çok yalan ve algı kampanyasını başarıyla yürüten Canan Kaftancıoğlu ekibini seçim sonrası ödüllendirenlerden; İl Başkanlığında yardımcısı olan 6 başkan yardımcısını CHP’li belediyelerde göstermelik işe yerleştirmiş durumda. Kendisine bu konuda soru sorulduğunda ise yardımcılarının bunu hak ettiğini açıkça söylüyor. 


CHP’li eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise elini hiç korkak alıştırmamış, 15 yakınını yönettiği belediyede çok önemli görevlere getirmiş. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise yeğeni ve kuzenlerinden oluşan bir Başkan Yardımcıları kadrosu kurmuş durumda. Ekrem İmamoğlu da tıpkı Canan Kaftancıoğlu gibi eşini dostunu ödüllendirenlerden; ilkokul mezunu olan CHP’li üyeyi bile yönetici olarak atayan İmamoğlu yaptığı bu liyakatsiz atamalar sorulduğunda cevap vermemeyi tercih ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal