CHP'li Kuşoğlu Kılıçdaroğlu'nu Aday Gösterdi!

CHP'li Bülent Kuşoğlu 10 seçimdir kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday gösterdi.

24.09.2021-12:17 - (Son Güncelleme: 24.09.2021-17:23) CHP'li Kuşoğlu Kılıçdaroğlu'nu Aday Gösterdi!

Millet İttifakı’nda Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylık krizi büyümeye devam ediyor. CHP'li Bülent Kuşoğlu 10 seçimdir kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday gösterdiğini duyurdu.

CHP’Lİ BÜLENT KUŞOĞLU CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN KEMAL KILIÇDAROĞLUNU ADAY GÖSTERDİ

Millet İttifakı’nda henüz Cumhurbaşkanı adayı belli olmadı. Millet İttifakı’nda adaylık krizi sürüyorken CHP'li Bülent Kuşoğlu’ndan flaş bir açıklama geldi. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için İYİ Parti’den gelen ortak aday uyarılarına rağmen CHP içerisindeki bir grup, inatla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istiyor. CHP'li Bülent Kuşoğlu 10 seçimdir kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday gösterdi.

CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU 10 SEÇİMDİR KAYBEDİYOR

Milliyet’in haberine göre CHP’li Bülent Kuşoğlu, konu ile ilgili ‘Genel başkanımızın doğal olarak oraya aday olmasını istiyoruz, ama öncelik biz de sistemin değişmesidir. Bu sistemi değiştirebilecek güvenilir, devleti bilen, güvenilebilir birisi Kemal Kılıçdaroğlu ’dur’ diyerek 10 seçimdir kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday gösterdiğini açıkladı.

KUŞOĞLU: GENEL BAŞKANIMIZIN ADAY OLMASINI İSTİYORUZ

CHP’li Bülent Kuşoğlu açıklamasında ‘Genel başkanımızın doğal olarak oraya aday olmasını istiyoruz, ama öncelik biz de sistemin değişmesidir. Bu sistemi değiştirebilecek güvenilir, devleti bilen, güvenilebilir birisi Kemal Kılıçdaroğlu ‘dur. Genel Başkanımız günü geldiğinde ister kendisi olur. Tabii ki partinin yetkili kurullarına danışacak partinin adayı ister kendisi olur’ ifadelerine yer verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını gündeme getiren ilk isim olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal