CHP'li İBB Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı’nın Haydarpaşa Arkeopark Projesine Kondu!

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB bakanlıklar tarafından yapım aşamasında olan birçok proje üzerinde ‘biz yaptık’ algısı oluşturmaya devam ediyor. Şimdi de yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na ait olan Tarihi Haydarpaşa Gar Alanı, Arkeopark ve Gar Kompleksi projesini de konduğu ortaya çıktı.

12.04.2021-10:51 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-10:51) CHP'li İBB Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı’nın Haydarpaşa Arkeopark Projesine Kondu!

Gün geçmiyor ki CHP yönetiminde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir yeniliğe imza atacağına yapılan yenilikleri çalmasın. Göreve geldiği günden itibaren proje üretmek yerine olan projeler üzerinde duran CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti'nin ve Bakanlıkların projelerine konmaya devam ediyor. 

BİR PROJEYE DAHA KONDULAR 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na ait olan Tarihi Haydarpaşa Gar Alanı, Arkeopark ve Gar Kompleksi projesini de sahiplendiği ortaya çıktı. Bakanlık İBB'ye sosyal medya hesabı (Twitter) aracılığıyla anlamlı bir mesaj yayınladı. 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIMDA BULUNDULAR 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan hesap ‘Haydarpaşa kazısı tarihe ışık tutuyor. Kadıköy'de Haydarpaşa Garı'nın arkasındaki bölgede gerçekleştirilen arkeolojik kazılarda Helenistik Dönem'den Osmanlı'ya kadar çeşitli kültürel katmanlara ait izler ve buluntulara rastlanması büyük heyecan yarattı’ iddiasında bulundu. 

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI: ‘HAYDARPAŞA ARKEOPARK PROJESİNİ TANITTIĞI İÇİN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR EDERİZ’ 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu paylaşımını etiketleyerek, ‘Yapımı Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen, tasarım konseptiyle Türkiye ve dünyada bir ilk olacak Haydarpaşa Arkeopark projesini tanıttığı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal