CHP'li Enis Berberoğlu'ndan Pişkin Boğaziçi İtirafı!

Halk TV canlı yayınına katılan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nin önceki rektör atamalarına yönelik çarpıcı itiraflarda bulundu.

23.02.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-14:42) CHP'li Enis Berberoğlu'ndan Pişkin Boğaziçi İtirafı!

Halk TV'de katıldığı programda konuşan Enis Berberoğlu, bundan önceki rektör atamasında Boğaziçi Üniversitesi'nde gözlemcilik yaptığını itiraf etti. 

Bundan önce gerçekleşen rektör atamasında, partisi adına gözlemcilik yaptığını canlı yayında dile getiren Berberoğlu, partisi adına orada bulunduğunu itiraf etti. 

MELİH BULU'YU BAHANE ETTİLER

Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasının ardına saklanıp türlü bahaneler üreten ve 'Üniversitelere siyaset sokmayın' diyen CHP'nin, üniversitelerde kendi sistemini nasıl çoktan kurduğunu alenen gözler önüne seren Enis Berberoğlu, tepkilere neden olacak açıklamalarda bulundu.

'PARTİ ADINA BEN GÖREVLENDİRİLDİM'

Canlı yayında itirafta bulunan Berberoğlu, 'Gizli saklı yok, zaten biz bizeyiz kimse duymaz. Bir önceki rektör atamasında parti adına ben görevlendirildim. Git bir bak dediler. Gittim, baktım ki gayet uygar bir konuşma geçiyor. AKP ile iltisakı olduğu konuşuluyordu. Sonra baktılar, konuştular ettiler, Boğaziçi camiası uygun gördü, bize de bir şey söylemek düşmedi.' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal