CHP'li Belediyeler Halkı Örgütleyerek Dış Güçlerin Ekmeğine Yağ Sürmeye Çalıştı!

23 Kasım Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto etmek isteyen terör örgütü sempatizanlarına polis müdahale etti.

24.11.2021-09:17 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-10:09) CHP'li Belediyeler Halkı Örgütleyerek Dış Güçlerin Ekmeğine Yağ Sürmeye Çalıştı!

23 Kasım Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası dış güçler tarafından operasyon çekilerek yükseltilen döviz kurları sonrası bazı kendini bilmez vatandaşlar ve terör örgütü üyeleri sokaklara çıkarak “hükümet istifa” sloganları attı.

DERTLERİ ERDOĞAN EKONOMİ DEĞİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı ardından yapmış olduğu açıklamalar sonrası atağa kalkan döviz kurları rekor üstüne rekor kırmıştı. Düşük faiz politikasının süreceğini belirtildikten sonra sözde yükselen kur oranlarına isyan terör örgütü sempatizanları önemli meydanlarda toplanarak hükümet ve devlet aleyhine sloganlar atmışlardı.

CHP'Lİ BELEDİYELERİN YÖNETTİĞİ İLLERDE HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda düşük faiz politikasının süreceğini söylemişti. Bu söylem sonrası artışa geçen kurlar karşısında sağ duyularını korumayan CHP'li yetkililer sosyal medya üzerinden örgütlenerek halkı sokağa davet etmişti. CHP'nin yoğun oy aldığı Çankaya, Kadıköy gibi ilçelerde vatandaşlar sokaklara dökülerek hükümeti protesto etmişlerdi. Tencere ve tavalara vurarak protesto ettiklerini sanan ancak dış güçlerin oyununa gelerek vatana ihanet ettiklerinin farkında olmayan kişilere polis müdahale etti.

POLİS EKİPLERİ GEREKENİ YAPTI

CHP'li yetkililerin gazına gelerek sokağa çıkan ve sözde ekonomi protestosu yapan kitle, bir süre sonra terör örgütü propagandası yapmaya başladı. Eylemler sırasında çeşitli terör örgütlerine lehine sloganlar atılmaya başlayınca polis duruma müdahale etti. Polisin devreye girmesi ile birlikte sokak aralarına kaçan terör örgütü sempatizanları güvenlik güçleri bir bir yakaladı.

NELER YAŞANMIŞTI?

23 Kasım Salı gününe 11,40 seviyelerinden başlayan dolar birkaç saat içinde önce 12 lirayı daha sonra ise 13 lirayı geçerek rekor kırmıştı. Bir işlem gününde rekor değer kaybeden Türk lirası karşısında dolar tarihi rekorunu yenileyerek 13,46'ya ulaşmıştı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN MERKEZ BANKASI BAŞKANI İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Dövizdeki hareketlilik Başkan Erdoğan’ı da hareketlendirdi. Başkan Erdoğan, gün içindeki döviz kurlarından sonra Merkez Bankası Başkanı ile görüştü. Piyasalarda yaşanan hızlı yükseliş sonrası dolar 13.50 ile euro ise 15.20 ile rekor kırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurlardaki aşırı oynaklık sonrası Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüştü. Güne 11.40 seviyelerinden başlayan dolar, gün içinde hızlı bir yükseliş gerçekleştirerek 13.50 ile rekor kırdı. Güne 12.80 seviyelerinden başlayan euro ise 15.20 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Dolar ve euro bir gün içinde 2 liradan faza yükseliş gerçekleştirdi. Piyasalarda yaşanan aşırı oynaklık sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası patronu Şahap Kavcıoğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya yakın bir kaynağın Bloomberg'e verdiği bilgiye göre Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bugün Ankara'da bir araya geldi. Görüşme, dolar/TL kurunun geçen haftadan bu yana devam eden sert değer kayıplarının ardından gerçekleşti. Görüşmeye ilişkin detay paylaşılmadı. Merkez Bankası konuya ilişkin yorum yapmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal