CHP’den bir skandal daha: Rakı sofrasında iftar paylaşımı!

CHP'nin Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'dan skandal bir fotoğraf geldi. Ramazan ayında "Bir iftar yemeğinde böyle bitti” notuyla rakı sofrasından fotoğraf paylaşıldı.

15.04.2022-08:15 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-10:32) CHP’den bir skandal daha: Rakı sofrasında iftar paylaşımı!

CHP'den gelen skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Bu kez de CHP'nin Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal tarafından bir skandala imza atıldı.

Bir iftar yemeğinde böyle bitti

Mehmet Bilgili isimli bir kullanıcı tarafından sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf gündem oldu.  "Bir iftar yemeğinde böyle bitti." ifadeleri kullanılarak rakı sofrasında paylaşılan fotoğrafta CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal’ın da Ramazan ayında rakı masasında olduğu görüldü.

CHP Skandalı

Tepki gelince sildi

Sosyal medya kullanıcıları tarafından söz konusu fotoğrafa çok sayıda tepki gelince görüntüleri paylaşan Mehmet Bilgili isimli kişi paylaşımı kaldırıldı. 

Yanlış resmi işaretlemiş

Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, skandal paylaşıma ilişkin yaptığı açıklamada: "Söz konusu resmin Şubat ayı başlarında çekildiğini düşünüyorum. İlgili arkadaşla görüştüm. Bana akşam evinde resmi paylaşmak için telefonundan seçerken yanlış resmi işaretlediğini, ertesi gün farkına vardığını söyledi." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal