CHP’de Kılıçdaroğlu’na eleştiriler artıyor: Derhal görevinden çekilmelidir

Seçimlerden hüsranla çıkan CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştiriler giderek artıyor. Son olarak CHP Ulusal Birlik Hareketi, Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet eden bir açıklama yaptı.

09.06.2023-09:30 - (Son Güncelleme: 09.06.2023-17:27)

CHP’de kurultay öncesi geri sayım devam ederken, seçimlerde kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştiri sesleri yükseliyor. Partiden ihraç edilenlerin kurduğu CHP Ulusal Birlik Hareketi yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun başarısız olduğuna dikkat çekerken, Eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş'in hareket adına yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun masayı yumruklayarak 'bir yere gitmiyorum' demesinin millete ve demokrasiye duyulması gereken saygıyla bağdaşmadığı belirtildi.

Derhal görevinden çekilmelidir

Akşam’da yer alan habere göre; Kılıçdaroğlu'nun adaylığını garantiye almak için 6'lı Masa'yı kurduğu belirtilen açıklamada, "Milletin iradesi adaylık rüşveti olarak kullanılmıştır, CHP yağmalanmıştır" denildi. "Sayın Kılıçdaroğlu derhal görevinden çekilmelidir" çağrısının yapıldığı açıklamada "Tek başına aldığı kararların faturasını MYK üyelerine, örgütlere ödetmesi her şeyden önce etik değildir. Sayın Kılıçdaroğlu suçlu arıyorsa kendisinden başlamalı. CHP ve Türkiye artık sizinle bir saat dahi yürüyemez." denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal