CHP'de Coronavirüs Alarmı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na coronavirüs mü bulaştı?

13.06.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-10:48) CHP'de Coronavirüs Alarmı

Ülkemizde etkisini devam ettiren coronavirüs salgını CHP Genel Merkezi'nde de görüldü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı olan Orhan Sarıbal'ın eşinde çocuklarında ve sekreterinde coronavirüs tespit edildi.

Sarıbal'ın sekreteri ile temasa geçen tüm personelin 14 gün işe gelmemesi istenirken, test de yapılacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Hürriyet'ten Rıfat Başaran'ın aktardığına göre coronavirüs ilk olarak CHP Tarım Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal'ın sekreteri A.Ç.'nin eşinde çıktı. A.Ç. şüpheler üzerine test yaptırdı ancak sonuçlar temiz çıkınca işe gelmeye devam etti.

EŞİ YASAĞA RAĞMEN ZİYARETE GELDİ

Bu gelişmelerin ardından A.Ç.'nin boğazından numune alınırken, coronavirüse yakalandığı tespit edildi. Öte yandan, A.Ç.'nin eşinin de ziyaretçi yasağına rağmen genel merkeze geldiği aktarıldı.

CHP Yönetimi, Sarıbal'ın sekreteri ile temas eden tüm personele 14 gün izin verdi. Ayrıca, Sarıbal'ın bu süre içerisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştüğü belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal