İletişim Başkanlığından Basın Mensuplarına Coronavirüs Hediyesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, coronavirüs riskine rağmen kamuoyunun hızlı ve doğru bilgiye ulaşması amacıyla büyük fedakarlıklarda bulunan basın üyelerine koruyucu ekipman ve temizlik malzemeleri içeren destek paketleri sevk etti.

12.06.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-16:48) İletişim Başkanlığından Basın Mensuplarına Coronavirüs Hediyesi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, coronavirüs riskine rağmenkamuoyunun hızlı ve doğru bilgiye ulaşması amacıyla büyük fedakarlıklarda bulunan basın üyelerine koruyucu ekipman ve temizlik malzemeleri içeren destek paketleri sevk etti.

Başkanlıktan aktarılan bilgiye göre, maske ve eldivenden ateş ölçer ve el dezenfektanına kadar birçok ekipman ve malzeme, Covid-19 salgını sürecinde özel çantalar içinde basın üyelerine takdişm edildi. Söz konusu pakteler Türkiye'de görev yapan yabancı basın mensuplarına da teslim edildi.

Paketlerde, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan "Türkiye'nin Koronavirüsle Etkin Mücadelesi" kitabı ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un medya mensuplarına hitaben yazdığı bir mektup da bulunuyırdu.

Altun, mektubunda, Covid-19'a karşı tüm dünyanın zorlu bir mücadele verdiği bu süreçte doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları ve laborantlardan oluşan bir sağlık ordusunun cephe hattında faaliyet gösterdiğini, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasında muhabirinden kameramanına bütün medya çalışanlarının da çok önemli bir yeri olduğuna işaret etti.

Altun, İletişim Başkanlığı olarak medya mensuplarına gönderdikleri koruyucu ekipman ve hijyen malzemelerinden oluşan paketler için "Üstün gayretleriniz ve fedakarlığınız için milletimizin duyduğu minnettarlığın bir nişanesi." açıklamasına yer verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal