CHP'de Çatlak! İmamoğlu'nun tatil skandalları 6'lı masada gündem oldu!

Sağanak yağış ile beraber oluşan sel ve su baskınları sırasında tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sosyal medyada destekçileri de tepki gösterirken, CHP kesiminde yaşanan bu olayı siyasi bir skandal olarak tanımladı.

14.07.2022-09:45 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-09:45)

İstanbul'da şiddetli sağanak yağış sebebiyle oluşan sel ve su baskınlarında bir çok ev ve iş yeri hasar görmüştü. Yaşanan bu süreçte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatilde olması tepki toplamıştı. Siyasetin gündeminde yer alan bu tepkiler sosyal medyada da gündem maddesi oldu. Yaşanan bu durumu bir kesim skandal olarak tanımlarken diğer bir kesim ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, cumhurbaşkanlık aday sürecini de sıkıntıya soktuğu yönünde.

Siyasi bir skandal

Sağanak yağış ile beraber oluşan sel ve su baskınları sırasında tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sosyal medyada destekçileri de tepki gösterirken, CHP kesiminde yaşanan bu olayı siyasi bir skandal olarak tanımladı. CHP tarafının bu kadar öfkeli ve kızgın olmasının sebebi ise yaşanan bu olay sadece İmamoğlu'nun siyasi geleceğini değil, CHP'nin de siyasi geleceğini aşağı doğru çekiyor.

Siyasi bir skandal

"Tablo hiç iç açıcı değil"

Yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan Mahmut Övür, "Tablo hiç iç açıcı değil. Bir yanda yaptığı hatalardan geri adım atmayan, tatilinden vazgeçmeyen ve buna rağmen o makamı istemeye devam eden bir İmamoğlu ve ona sahip çıkan CHP'liler var, öte yanda onun aday olmasını engellemek için her şeyi yapan, yaptığı hatalara sevinen ve cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlanan Kılıçdaroğlu ve çevresi var. İmamoğlu'nu destekleyen fondaş medya tam da bunu bahane ederek, "tatil keyfini" sorgulamıyor, Kılıçdaroğlu'nun çevresini suçluyordu." açıklamalarında bulundu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal