CHP'de adaylar belli olmaya devam ediyor: Lütfü Savaş Hatay'a aday olacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi, yapılan Parti Meclisi toplantısında diğer illerin ve o illerin içinde bulunduğu ilçelerin adayları belli oldu. CHP, Hatay BŞB Adayı Lütfü Savaş hakkında da herhangi bir konuya değinmedi. İşte detaylar...

13.02.2024-18:30 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-18:37)

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi partilerin çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. CHP'nin Parti Meclisi, partinin Genel Başkanı Özgür Özel önderliğinde 2 oturum halinde toplandı.

Partinin belediye başkanı adayları belli oldu

Yapılan toplantıda, partinin 3'ü büyükşehir olmak üzere 125 seçim bölgesinde daha adayları belirlendi. Parti Meclisi toplantısında Hatay Büyükşehir Belediyesi için Lütfü Savaş'ın adaylığına ilişkin değişim gündeme gelmezken yapılan toplantının ardından partiden gelen yazılı açıklamada Malatya BŞB’ye Veli Ağbaba, Ordu BŞB’ye Zekayi Sana ve Kayseri BŞB’ye Murat Molu, Edirne Beldiyesine Şükrü Ciravoğlu, Adıyaman Belediyesine Abdurrahman Tutdere, Kars’a Dindar Gültekin ve Iğdır’a da Volkan Kaylan aday gösterildi. 

Diğer şehirlerin de adayları belirlendi

Parti, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Mesut Kösedağı, Ümraniye'de Aykut Erdoğdu, Çekmeköy'de Orhan Çerkez, Avcılar'da Utku Caner Çaykara, Adalar'da Ali Ercan Akpolat, Bakırköy'de Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, Beykoz'da Alaattin Köseler, Sarıyer'de Mustafa Oktay Aksu, Kağıthane'de Tonguç Çoban, Esenyurt'ta Ali Gökmen, Zeytinburnu'nda Onur Soytürk'ü aday olarak belirlenirken  Ankara'nın Çankaya ilçesinde adayı Hüseyin Can Güner, Sincan'da Veysel Alkan, Çubuk'ta Can Kaderoğlu ve Akyurt'ta ise Filiz Geygel oldu. Adana'nın ise Seyhan ilçesinde Oya Tekin, Çukurova'da Emrah Kozay, Yüreğir'de Nurettin Tanış ve Yumurtalık'ta Erdinç Altıok aday gösterildi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal