CHP Diyarbakır İl Başkanlığın’da görev değişikliği! Yeni kayyum atandı

CHP Diyarbakır İl Başkanlığına yeni kayyum atanmasına karar verildi. Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından alınan karar doğrultusunda Diyarbakır CHP İl başkanlığında görev değişikliği yapılmasına karar verildi.

18.07.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-15:27) CHP Diyarbakır İl Başkanlığın’da görev değişikliği! Yeni kayyum atandı

CHP Diyarbakır İl Başkanlığın’da  görev değişikliği yapıldı. Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi'nce görülen davada CHP Diyarbakır İl Başkanlığına Canan Tanış, Behçet Gezer, Muzaffer Değer, Mehmet Beşir İpekçi, Devrim Budak ve Süleyman Berberoğlu kayyum olarak getirildi. 

CHP Diyarbakır İl Başkanlığın’a kayyum atandı

Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından görülen dava ile CHP Diyarbakır İl Başkanlığın’a yeni kayyum atanmasına karar verildi. Mahkeme tarafından verilen karar doğrultusunda kayyum olarak atanan yönetimi en kısa sürede genel kurul çağrısı yapması yetki ve izinlerinin verilmesine karar verildi.

Gönül Özel Görevden Alındı

CHP İl Başkanı olarak görev yapan Gönül Özel, çıkan karar doğrultusunda istinaf mahkemesine başvuruda bulunacağını açıkladı. Yaptığı açıklamada Gönül özel şu ifadelere yer verdi: 

"Benim görevden aldığım ilçe başkanları olağanüstü kongreye götürmek için imza topladı. Genel merkez kongre kararı almayınca, mahkemeye verdiler. Mahkeme de kayyum atanması yönünde karar vermiş. Mahkemeden böyle bir karar çıkmış olması bizim çalışmalarımızı yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Teşkilatımız çalışmalarına devam edecek."

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal